star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gyula

  • 270 m²

    alapterület
  • 9

    szoba
  • 749 m²

    telek

Vételár:

94,9 millió Ft

Eladó ház Gyula

  • 270 m² alapterület
  • 9 szoba
  • 749 m² telek

  • Eladó ház Gyula

  • 270m²


Ár:

94 900 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
9
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Bejáratott apartman, saját vendégkörrel!

Eladásra kínálom Gyula fürdővárosának románvárosi részen, a Várfürdőtől és a belvárostól mindössze 2 perc sétával megközelíthető 70-es években épült és 2001 évben felújított, tégla falazatú 9 szobás családi házat. A házban található összesen 9 szoba, 5 konyha, 6 fürdőszoba és 6 Wc, továbbá egy hatalmas terasz, illetve egy szép parkosított kert, 4 garázs és 4 kocsibeálló is.
Az ingatlan felújítása során új villamoshálózatot, vízvezetékeket és új nyílászárókat kapott.
A parkosított udvaron szép kerti bútorok szolgálják a vendégek kikapcsolódását, ahol egy fedett nyári konyha is kialakításra került.

Az ingatlan lakóterülete: 270 m2.
A telek: 749 m2.
Terasz területe: 10 m2.

Az épület fűtésről egy újszerű kondenzációs gázkazán és lapradiátorok gondoskodnak, illetve egy dekoratív cserépkályha is bármikor használható igény szerint. Az emeleti részen található 4 db. külön bejáratú apartman, mindegyik külön fürdőszobával és konyha helységgel ellátott, illetve klimatizált.

Amennyiben ez a kiváló helyen lévő, tökéletes elosztású, akár többrétű vállalkozás céljára is alkalmas 9 szobás 270 m2-es ingatlan, akár bútorokkal együtt is felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a +36 70 / 457-4392 telefonszámon. alacsony fenntartás, berendezett, beépíthető tetőtér, csendes utca, felszerelt, jó közlekedés, közeli belváros, külön fürdő és wc, parkosított udvar, redőnyözött, terasz, új nyílászárók, kerti grillezőhely, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, fúrt kút, erkély, kertvilágítás, melléképület, amerikai konyha, klíma, új villamoshálózat, saját tároló, dekorvilágítás, kandalló, lakható melléképület
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Gyula, Gyula Nagyrománváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6073094


Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6073094

Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó gyulai (Gyula Nagyrománváros) családi ház 9 szobával rendelkezik (ebből 9 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 270 m², míg a hozzá tartozó teleké 749 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 94,9 millió Ft, négyzetméter ára 351 481 Ft, ami a gyulai átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szentléleki Tamás referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6073094. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyula ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.