star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gyula, Újváros

  • 84 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 649 m²

    telek

Vételár:

19,9 millió Ft

Eladó ház Gyula, Újváros

  • 84 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 649 m² telek

  • Eladó ház Gyula, Újváros

  • 84m²


Ár:

19 900 000 Ft

Építés éve
1900
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

3 szobás családi ház üres telek áron!

Kihasználatlanság miatt eladóvá vált Gyula Fürdővárosának egyik legkedveltebb Újvári városrészén egy csendes, rendezett utcában lévő, a belvárostól mindössze 10 perc gyaloglással megközelíthető 1900-as években épült és 1972 évben felújításokon átesett (fürdőszoba, csatorna) vályog falazatú családi ház.
Az ingatlan helységeinek elosztásából adódóan tökéletes lehet akár több generációs családok részére is, mivel a házban minden helység tágas és kényelmes illetve két külön bejáratú szoba lett kialakítva. A konyha is korszerű, amelyhez tartozik egy szép, hűvös kamra is. Az ingatlan fűtéséről gázkonvektorok és két nagyon szép cserépkályha gondoskodik.
Az ingatlanhoz tartozik egy 649 m2-es teljesen körbekerített udvar is, ahol egy garázs és több tároló helyiség lett építve.

Az ház lakóterülete: 84 m2.
Az udvar összesen: 649 m2.

Amennyiben ez a hibátlan elosztású, felújítást igénylő, de lakható ingatlan felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 06 70 / 457-4392 telefonszámon, a hét bármelyik napján. berendezett, csendes utca, felszerelt, jó közlekedés, közeli belváros, redőnyözött, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, melléképület, saját tároló
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Gyula, Újváros, Gyula Újváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6267646


Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6267646

Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Gyula, Újvárosi (Gyula Újváros) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 84 m², míg a hozzá tartozó teleké 649 m². További jellemzői: az építés éve 1900, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 19,9 millió Ft, négyzetméter ára 236 905 Ft, ami a gyulai átlaghoz képest 32%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szentléleki Tamás referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6267646. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyula, Újváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.