star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gyula, Törökzug

  • 167 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 388 m²

    telek

Vételár:

45 millió Ft

Eladó ház Gyula, Törökzug

  • 167 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 388 m² telek

  • Eladó ház Gyula, Törökzug

  • 167m²


Ár:

45 000 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Eladásra kínálom Gyula Fürdőváros Törökzugi részén, csendes és átmenő forgalomtól mentes utcában lévő, az 1980-as években téglából épült jó állapotú sorházat melyhez egy nagy hátsó udvar és teraszrész is tartozik.

Az ingatlan kisebb előkerttel is rendelkezik, szerelőaknával ellátott garázsa van, hátul egy 25 m2-es terasz.

A földszinten megtalálunk egy nagy 30 m2-es nappalit, nyári konyhát, egy szobát, külön fürdőszobát és wc-t, konyhát és egy étkezőt is.
Az emeleten 3 szoba helyezkedik el, itt is van fürdőszoba és külön wc is.
A padló betonozott, melyet padlószőnyeg fed, az emeleten is. A folyosó, konyha, fürdők, wc-k hidegburkolóval vannak ellátva.

A fűtésről gázkazán gondoskodik, az alsós és felső szinten is padlófűtéssel rendelkezik az épület.
A melegvizet átfolyós vízmelegítő szolgáltatja, ami szintén gázzal üzemel. Az alsó szobában pluszként egy gázkonvektor is beszerelésre került.

A nappaliban megtalálható ezen felül egy hangulatos cserépkályha is, továbbá beépítésre kerülte egy GREE típusú hűtő-fűtő klímaberendezés is.
Az ablakai redőnyözöttek.

A ház területe: 167 m2
A telek területe: 388 m2

A közelben megtalálható bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelők, gyógyszertár, élelmiszer üzletek.
Jó a helyijáratos tömegközlekedés, de gyalogosan is 15-20 perc séta a belváros központja.

Amennyiben ez az igen jó helyen lévő, előnyös elosztású ingatlan felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 06-70/3335199 telefonszámon a hét bármely napján. alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, közeli belváros, külön fürdő és wc, redőnyözött, terasz, udvari gépjárműbeálló lehetőség, padlófűtés, klíma, szerelőakna, kertkapcsolat, garázs lehetőség
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Gyula, Törökzug, Gyula Törökzug


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6386887


+36 70

Ingatlannet kód: NET6386887


Az általad megtekintett eladó Gyula, törökzugi (Gyula Törökzug) sorház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A sorházról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 167 m², míg a hozzá tartozó teleké 388 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A sorház ára 45 millió Ft, négyzetméter ára 269 461 Ft, ami a gyulai átlaghoz képest 36%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Huszti Zoltán referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6386887. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyula, Törökzug ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.