star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gyál, Gyál-Felső

  • 170 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 350 m²

    telek

Vételár:

83,9 millió Ft

Eladó ház Gyál, Gyál-Felső

  • 170 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 350 m² telek

  • Eladó ház Gyál, Gyál-Felső

  • 170m²


Ár:

83 900 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
2
Szobák száma
7 (5 + 2)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Gyál-Felsőn kiemelt övezetű csendes utcájában lévő 175 m2-es extrákkal felújított impozáns hét (7) szobás saroktelkes családi eladó!

A beltér:

A kétszintes téglaépítésű ingatlan akár két generációssá is átalakítható!!1972-ben épült, de 2012-ben olyan mértékű külső és belső (teljes mértékű) felújítás történt, amivel szinte újjá építették a 350m2-es telken fekvő házat A gondozottan nyírt füves telken külön autóbeálló, tároló és sarki telek révén két bejárat is van.Az ingatlan összközműves, fűtését és a melegvizet kombi cirkó biztosítja. Másodlagos fűtésként, akár beüzemelhető a vegyes tüzelésű kazán is.30m2-es nappalija a teraszra is nyitható, kényelmes teret ad a családnak, az érkező vendégeknek. A tágas, impozáns nappali mellett még két (2) tágas szoba is fekszik a földszinten. Az emeleten lévő lakrész négy (4) szobából,előszobából és sarokkádas fürdőszobából áll, itt az egyik szoba egy külön francia erkéllyel is rendelkezik.A ház alatt 20m2-es pincében a fagy és az időjárás ellen védve, zöldséget, élelmiszert tárolhatnak.Vásárlásához megkeressük a megfelelő támogatást, hitelfelvételhez segítséget adunk, ügyvédi segítséget is tudunk nyújtani.

A környékről:

A közelben orvosi rendelő, posta, diszkont áruház, SPAR és Penny üzlet található, de a Kőrösi út révén 5 perces autóúttal már Pestszentimrére lehet jutni, ahol a városközpontban minden infrastruktúrális elérhetőség megtalálható, és ami egybeépült Gyál-Felsővel.Ha FELKELTETTEM ÉRDEKLŐDÉSÉT HÍVJON, VAGY ÍRJON EMAILT, HOGY BEMUTATHASSAM EZT AZ ÁRÉRTÉK ARÁNYBAN IGEN KEDVEZŐ ÉS SZÉP INGATLANT ÖNNEK ÉS CSALÁDJÁNAK!


Elhelyezkedés

Gyál, Gyál-Felső


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET5439438


+36 70

Ingatlannet kód: NET5439438


Az általad megtekintett eladó Gyál, gyál-felsői családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 170 m², míg a hozzá tartozó teleké 350 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 83,9 millió Ft, négyzetméter ára 493 529 Ft, ami a gyáli átlaghoz képest 30%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Balogh Klára hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5439438. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyál, Gyál-Felső ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.