star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gyál

  • 180 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 690 m²

    telek

Vételár:

89,9 millió Ft

Eladó ház Gyál

  • 180 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 690 m² telek

  • Eladó ház Gyál

  • 180m²


Ár:

89 900 000 Ft

Szobák száma
8
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
szén-fa (egyéb)

Az ingatlanról:

Gyál, frekventált részén ELADÓ, egy 1990-es években épült 6 hálószobás, 2 nappalis, 2 fürdőszobás, akár két-generációnak vagy összeköltözőknek is maximálisan megfelelő családi ház!
Hatalmas életterek jellemzik az ingatlant,  egész nap gyönyörű világos, körbe járja nap. 2018-ban belső felújítások történtek , minden nyílászáró beleértve a két bejárati ajtót is cserélve lettek.  Minden ablakon szúnyogháló + redőny található. Védelmét központi riasztó rendszer biztosítja! A telek mérete 690 m2, amelyen található 2db egy állású gépkocsi garázs, továbbá 10 autónak van lehetőség kényelmesen parkolni telken belül.
A kert parkosított, rendezett, emelik a kert hangulatát. A ház földszintjén található nappali + 2 hálószoba, világos étkezőkonyha + külön étkező helyiség, spájz  valamint hidromasszázs tusolóval ellátott fürdőszoba, külön WC. Az ingatlan két bejárattal rendelkezik, a hátsó bejáratnál házon belül található a pince lejáró. A ház részlegesen alápincézett (60 m2).
Az emeleten, nappali + 3 hálószoba, tágas, fürdőkádas fürdőszoba egyben a mellékhelyiséggel , és egy szobaméretű gardróbszoba található. Fűtését nagy teljesítményű gázkazán látja el. Meleg vízzel az ingatlant szintenként egy - egy okos bojler biztosítja. Igény szerint az emeleten külön konyha is kialakítható!

A közlekedés kiváló, a közelben minden megtalálható, amire szükség lehet.

Várom hívását, NE maradjon le róla! 

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Kertre néző.


Elhelyezkedés

Gyál


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6365022


+36 70

Ingatlannet kód: NET6365022


Az általad megtekintett eladó gyáli családi ház 8 szobával rendelkezik (ebből 8 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 180 m², míg a hozzá tartozó teleké 690 m². További jellemzői: a fűtés típusa szén-fa (egyéb). A családi ház ára 89,9 millió Ft, négyzetméter ára 499 444 Ft, ami a gyáli átlaghoz képest 30%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Aranyosi Tamás referens az Ingatlancorner Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6365022. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyál ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.