star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gyömrő, Petőfi telep

  • 130 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 430 m²

    telek

Vételár:

93,9 millió Ft

Eladó ház Gyömrő, Petőfi telep

  • 130 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 430 m² telek

  • Eladó ház Gyömrő, Petőfi telep

  • 130m²


Ár:

93 900 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
4 (3 + 1)
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Vállalkozásra, befektetőknek, nagycsaládosoknak egyaránt ideális!
Gyömrő Petőfi telepén eladásra kínálunk egy 130 nm-es, összközműves családi házat. A földszinten egy amerikai konyhás nappali, két hálószoba és a kiszolgáló helyiségek vannak, valamint a közlekedőből egy padlásszoba is elérhető. Fűtése és melegvíz ellátása kombi gázcirkóról üzemeltethető. Hozzáépítésre került egy 25 nm tároló, valamint egy 166 nm-es ipari árammal ellátott műhely, aminek a fűtése és meleg víz ellátása külön gázcirkóval működik. Befektetőknek is ideáli lehet, mert akár kisebb lakások kialakítására is kiválóan alkalmas. Az 1430 nm-es telek egy része parkosított, automata öntözőrendszerrel ellátott. Az udvarba számos autó beállására van lehetőség.
Ingyenes hitel tanácsadással és ügyintézéssel, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére. További részletekért, megtekintésért hívjon a hét bármely napján!


Elhelyezkedés

Gyömrő, Petőfi telep


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6299614


+36 20

Ingatlannet kód: NET6299614


Az általad megtekintett eladó Gyömrő, Petőfi telepi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 430 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 93,9 millió Ft, négyzetméter ára 722 308 Ft, ami a gyömrői átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Hollósi Melinda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6299614. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyömrő, Petőfi telep ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.