star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Gyömrő

  • 2 762 m²

    telek

Vételár:

24 millió Ft

Eladó földterület Gyömrő

  • 2 762 m² telek

  • Eladó földterület Gyömrő


Ár:

24 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Befektetésre vagy művelésre ajánlom ezt a Gyömrő csendes, természetközeli részén, de még belterületen elhelyezkedő 2762 nm-es, jó formájú, jó fekvésű telket. Mostani állapot szerint Lke-2-es besorolású, jelenleg nincs rajta közmű, földúton közelíthető meg. Hívjon bátran a kérdéseivel!
Villanyáram: nincs.
Vízellátás: nincs.
Csatornázás: nincs.
Gázellátás: nincs.


Elhelyezkedés

Gyömrő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6358477


Otthon Centrum - Gyömrő

Otthon Centrum - Gyömrő

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6358477

Otthon Centrum - Gyömrő

Otthon Centrum - Gyömrő

Az iroda további hirdetései
A telekről 2 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 2 762 m². A telek ára 24 millió Ft, négyzetméter ára 8 689 Ft, ami a gyömrői átlaghoz képest 57%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Fenyvesi Tibor referens az Otthon Centrum - Gyömrő irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6358477. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyömrő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.