star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó iroda Győr, Nádorváros

  • 30 m²

    alapterület

Bérleti díj:

114 ezer Ft

Kiadó iroda Győr, Nádorváros

  • 30 m² alapterület

  • Kiadó iroda Győr, Nádorváros

  • 30m²


Ár:

114 000 Ft

Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

AKÁR RÖVID TÁVRA IS BÉRELHETŐ!
Győr-Nádorvárosban, 2008-ban teljes körűen felújított, liftes, téglaépítésű irodaházban 30 nm alapterületű, II. em-i, 1 helyiségből álló bútorozatlan iroda kiadó. A nyílászárók műanyag kivitelezésűek dupla hőszigetelt üvegezéssel, egy nyitható ablakkal és fix üvegfelületekkel. Fűtési mód távhő, a hőleadók radiátorok. A meleg vízellátást villanybojler biztosítja. Az iroda klímával felszerelt. További jellemzők: lift, közös szeparált mosdó a folyosón, 24 órás portaszolgálat. A tulajdonos az irodát tisztasági festéssel adja birtokba és tisztasági festéssel kéri a bérlemény visszaadását. Az irodaház teremgarázsában a bérleményhez 1 kocsibeálló is tartozik, amelyet a bérleti díj tartalmaz. A rezsi összege 11 EUR/nm/hó+ÁFA, mely összeg tartalmazza a recepció szolgáltatás díját, az iroda, valamint a közös helyiségek villany-, vízfogyasztás költségét, a fűtés, és a kommunális szolgáltatás díját, valamint a közös helyiségek takarításának a költségét. Bérleti díj: 10 EUR/nm/hó+ÁFA+rezsi. (Bérleti díj: 300 EUR/hó+ÁFA, azaz 114.000- Ft/hó + ÁFA +rezsi, 380 Ft-os árfolyamon számolva.) Kaució: 2 havi bruttó bérleti díj összege. A tulajdonos a bérleti díj számításánál a mindenkor aktuális MNB középárfolyamot veszi figyelembe. Több éves bérlet esetén az ár alkuképes. További kiadó irodák az épületben 12 nm-től 75 nm-ig bérelhetőek. (Hiv.szám: 5410) (hiv. szám: 5410)


Elhelyezkedés

Győr, Nádorváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6341758


+36 70

Ingatlannet kód: NET6341758

Az irodáról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 30 m². Az iroda bérleti díja 114 ezer Ft, négyzetméter ára 3 800 Ft, ami a győri átlaghoz képest 20%-kal magasabb. Az ingatlant Stipsits Judit referens a PANORÁMA INGATLAN irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6341758. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr, Nádorváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.