star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó iroda Győr, Szabadhegy

  • 120 m²

    alapterület

Vételár:

129 millió Ft

Eladó iroda Győr, Szabadhegy

  • 120 m² alapterület

  • Eladó iroda Győr, Szabadhegy

  • 120m²


Ár:

129 000 000 Ft

Az ingatlanról:

EGY REMEK LOKÁCIÓVAL RENDELKEZŐ, KIRAKATOS, KLIMATIZÁLT, SZÍNVONALAS, JÓL VARIÁLHATÓ BELTERŰ ÉS ALACSONY REZSIJŰ ÜZLETHELYISÉGET AJÁNLOK FIGYELMÉBE!!! 2 KÜLÖN IRODÁVÁ VAGY LAKÁSSÁ ALAKÍTHATÓ!
CSAK A TRADÍCIÓ INGATLAN KÍNÁLATÁBAN!
Győr-Szabadhegy frekventált, jól látható és megközelíthető forgalmas részén, földszinti, kirakatos br. 129 m2-es dupla klímás, magas minőségben kivitelezett, sokféle csendes tevékenységre alkalmas üzlet, 2 mellékhelyiséggel és zuhanyzóval, öltözővel, zárt udvari és utcai parkolóval eladó. Az ingatlan 2003-ban épült, fűtését egyedi gázkazánnal oldották meg, a nyílászárók műanyagok, a belső nyílászárók és burkolatok igényesek. A kellemes hőmérsékletet 2 db inverteres klíma biztosítja, az áramerősség 3 x 32A.
KIS ÉS NAGYKERESKEDELMI ÜZLETNEK, BEMUTATÓ TEREMNEK, RENDELŐNEK, SZÉPSÉGSTÚDIÓNAK, IRODÁNAK IS KITŰNŐ VÁLASZTÁS!
A környéken a városi buszjárat sűrűn közlekedik, a belváros és az autópálya valamint a Győri Ipari Park is 5-10 perc alatt elérhető.
A vételár az Áfát nem tartalmazza! VISSZABÉRLÉSSEL IS ELADÓ !
A TRADÍCIÓ INGATLANIRODA AZ ALÁBBI SZOLGÁLTATÁSOKKAL ÁLL AZ ÜGYFELEK RENDELKEZÉSÉRE:
- LAKOSSÁGI ÉS IPARI INGATLANOK ÉRTÉKESÍTÉSE ÉS BÉRBEADÁSA
- DÍJMENTES PÉNZÜGYI TANÁCSADÁS, HITELÜGYINTÉZÉS, LAKÁSHITELEK, ÁLLAMI TÁMOGATÁSOK / CSOK, ÁFA / , BABAVÁRÓ HITEL, SZEMÉLYI KÖLCSÖN, LAKÁSTAKARÉK
- JOGI HÁTTÉR, ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉSEK KÉSZÍTÉSE KEDVEZŐ FELTÉTELEKKEL
- ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY KÉSZÍTÉSE
- INGATLAN ÉRTÉKBECSLÉS
AMENNYIBEN GYŐRI, ILL. GYŐR KÖRNYÉKI, ELADÓ VAGY KIADÓ INGATLANNAL RENDELKEZIK, KÉREM HÍVJON!


Elhelyezkedés

Győr, Szabadhegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6425784


+36 20

Ingatlannet kód: NET6425784

Az irodáról 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. Az iroda ára 129 millió Ft, négyzetméter ára 1 075 000 Ft, ami a győri átlaghoz képest 27%-kal magasabb. Az ingatlant Várszegi Tamás referens a Rosenbecker Tamás irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6425784. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr, Szabadhegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.