star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Győr, Belváros

  • 80 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

56,9 millió Ft

Eladó lakás Győr, Belváros

  • 80 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Győr, Belváros

  • 80m²


Ár:

56 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1970
Emelet
1.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Győr-Moson-Sopron megye, Győr-belváros, három szintes házban első emeleti, belső kétszintes lakás eladó!

Győr történelmi belvárosában, annak is a közepén eladó ez a 80 m2-es lakás.
A társasház belső gangos, két szinten bejárattal, első emeleten belső kétszintes lakásokkal. A társasházból kilépve Győr egyik legszebb sétálóutcájára a Kazinczy utcára léphetünk, máris a nyüzsgő győri belváros sűrűjében találjuk magunkat.

A lakást jelenleg is bérlők lakják, közel 4 éve ugyan azok. Lehetőség szerint bérelnék tovább, amennyiben ez nem lehetséges, 2 hónapon belül tudnak elköltözni.
Az ingatlan ablakai egy kisebb utcára néznek, ezek többsége kívülről maradt a műemlékjellegű barna fa ablak, belülről azonban már kaptak egy többrétegű műanyag szárnyat is. Bejárati ajtó fa, a beltéri ajtók szintén. Burkolatok többnyire fa parketta, laminált padló és járólap. A lakás némileg esztétikai szempontból felújítandó, viszont rendben tartott, műszakilag kifogástalan állapotú.
A lakás fűtése egyedi gázkazánnal megoldott, hőleadók radiátorok. A közel 50 cm-es falazatnak köszönhetően nyáron hűvös, télen egy kisebb lakás fűtési költségével könnyedén tartja a meleget.
Elosztását tekintve az alsó szinten: egy nagy szoba található, mely méretéből és elhelyezkedéséből adódóan is akár osztható, egy konyha kamrával, egy nagy közlekedő, előtér, toalett kézmosóval. Az emeleten szintén a nagy, osztható szoba, egy fél szoba, fürdőszoba káddal és toalettel, közlekedő.

A lakás egyik nagy előnye az elhelyezkedése. Üzleti célra is kiválóan használható!

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Hívjon, tekintsük meg együtt!

Irodánkban az alábbiakkal tudjuk segíteni a gyors és megbízható ügyintézést:
-bankfüggetlen hitelügyintézés
-energetikai tanúsítvány
-értékbecslés
-ügyvédi szerződések, jogi tanácsadás


Elhelyezkedés

Győr, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6445588


+36 20

Ingatlannet kód: NET6445588


Az általad megtekintett eladó Győr, belvárosi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 56,9 millió Ft, négyzetméter ára 711 250 Ft, ami a győri átlaghoz képest 21%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kömőcziné Mezei Henrietta referens a NewLife irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6445588. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.