star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Győr, Nádorváros

  • 68 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó lakás Győr, Nádorváros

  • 68 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Győr, Nádorváros

  • 68m²


Ár:

49 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1962
Emelet
2.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
udvarban
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Nádorvárosban a belváros mellett 68 m2-es, 2. emeleti, erkélyes téglalakás eladó

Szeretné magát Győr Nádorvárosban, a Belvárostól gyalogosan néhány percre egy 3 szobás, tágas és világos, 2. emeleti, erkélyes, 68 m2-es téglalakásban elképzelni, amely több remek lehetőséget rejt önmagában egy jó környéken?

Győr – Nádorvárosban, a Petz Lajos utcában, belvárostól 5 perc sétára kínálok eladásra egy 1960-as években épült 3 emelet magas téglaépítésű épület 2. emeletén egy felújításra szoruló, viszont rendkívül jó elosztású, nagyszerű lehetőségeket rejtő, tágas, világos, erkélyes, 68 m2-es lakást.

Elosztását tekintve helyett kapott benne 2 szoba + nappali, konyha, kádas fürdőszoba, külön WC, közlekedő, erkély, valamint egy kamra.

Az ingatlan a válaszfalak átalakításával akár 4 szobás (pl. 2 + 2 félszoba) is alakítható, vagy a falak eltávolításával akár egy 40 m2-es nagyságú amerikai konyhás nappali is kialakítható. Több megoldási lehetőség is adott, aminek csak a képzelet szabhat határt.

A lakás egyéb jellemzői:

-A fűtést és a meleg vizet gázkazán szolgáltatja, a hő leadás radiátorokkal történik.
- A 2 szobát és a nappalit parketta, a többi helyiséget járólap borítja.
-A lakáshoz tartozik egy kb. 7 m2-es saját, zárható tároló.
- Szintenként 3 lakás van.
- Dél-nyugati tájolásából adódóan napos, világos ingatlan.
- Közös költség: 9.000 Ft / hó.

Az utcában és a közvetlen környezetben a parkolás ingyenes, valamint az épülethez tartozó udvar területén is. Tiszta lépcsőház, csendes, jó lakóközösség jellemzi a társasházat.

A közelben minden megtalálható, ami a hétköznapi életben szükséges lehet: boltok, étterem, patika, orvosi rendelő, bölcsőde, óvoda, iskola stb.

A lakás per és tehermentes, birtokba vétele azonnal lehetséges.

Kiváló választás mindazoknak, akik nem félnek egy belső felújításból eredő kihívástól és a saját ízlésük szerint szeretnék átformálni ezt az ingatlant, illetve frekventált, ám mégis csendes helyen lévő elhelyezkedéséből adódóan pedig befektetésnek is egy remek lehetőség.

A lakás irányára: 49.900.000 Ft.
(A 7 m2-es saját tároló is a vételár részét képezi.)

Jöjjön el és lássa meg Ön is a lehetőséget ebben az ingatlanban, s formálja saját ízlése szerint.

Amennyiben a Nádorvárosban lévő, belvárostól gyalogosan néhány perc alatt megközelíthető lakás felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal, akár hétvégén is.


Elhelyezkedés

Győr, Nádorváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6454425


+36 70

Ingatlannet kód: NET6454425


Az általad megtekintett eladó Győr, nádorvárosi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 68 m². További jellemzői: az építés éve 1962, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 733 824 Ft, ami a győri átlaghoz képest 19%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Sokorai János referens a NewLife irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6454425. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr, Nádorváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.