star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Győr, Belváros

  • 74 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

51,7 millió Ft

Eladó lakás Győr, Belváros

  • 74 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Győr, Belváros

  • 74m²


Ár:

51 700 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1960
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
távfűtés
Parkolás
udvarban
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Szeretné magát a Belváros szívében, 3 szobás, 1. emeleti erkélyes lakásban elképzelni, mindezt olyan panorámás kilátással egybekötve, amely a Városházára és a Szökőkútra néz? Méghozzá reális, elérhető áron?

AKKOR EZT A LAKÁST LÁTNIA KELL!

Győr – Belváros szívében eladásra kínálok az 1960-as években épült téglaépületben, egy 74 m2-es, 3 szobás, 1. emeleti erkélyes lakást. Az ingatlan egy 4 emelet magas épület 1. emeletén helyezkedik el.

Elosztását tekintve helyett kapott benne 2 világos, tágas hálószoba (az egyik szobában franciaerkéllyel), nappali erkéllyel, konyha étkezővel, közlekedő kamrahelyiség, kádas fürdőszoba és külön WC. (Alaprajz a képek között.)

Az épület bejárati ajtaját nemrégiben cserélték korszerű változatra, valamint a teljes gázvezetékrendszer felújításra került. A lakás belülről a mai komfort igényeknek nem felel meg, ezért részben felújításra szorul, amelyet saját elképzeléseinek megfelelően alakíthat ki, viszont az ablakok műanyagra lettek cserélve, amelyek korszerűen hang – és hőszigeteltek.

A lakás további jellemzői:

- Az otthon melegét távfűtés biztosítja, a hő leadás radiátorokkal történik,
- a melegvíz ellátásról gázbojler gondoskodik,
- a lakáshoz tartozik egy kb. 4,5 m2-es saját zárható tároló,
- rendelkezésre áll közös használatú kerékpártároló is,
- délkeleti tájolású,
- közös költség: 8.800 Ft / hó.

Tiszta lépcsőház, csendes, jó lakóközösség jellemzi a társasházat. Parkolás az épülethez tartozó zárt udvarban lehetséges, vagy jutányos áron éves bérletet lehet igényelni utcai parkolásra.

Karnyújtásnyira minden elérhető: Győr sétáló utcái, éttermek, kávézók, fodrászok, szépségszalonok, élelmiszerüzletek, színház, orvosi rendelők, gyógyszertár, iskolák, buszmegállók, vasútállomás stb.

Befektetési célra vagy kevés átalakítással irodának, orvosi rendelőnek, szalonnak is alkalmas központi elhelyezkedése miatt. Akár AIRBNB lehetőséggel.

Továbbá méretéből adódóan bátran ajánlóm pároknak és családosoknak egyaránt.

Az ingatlan per és tehermentes. Azonnal költözhető.

A lakás ára: 51.700.000 Ft.

Amennyiben a GYŐR – BELVÁROS SZÍVÉBEN lévő TÉGLALAKÁS felkeltette érdeklődését, kérdés esetén keressen bizalommal!

A lakás és az erkélyekről kínálkozó panorámás kilátás a Szökőkútra, Városházára és a Belváros szívére élőben látványosabb, mint a képeken, amelyet személyesen, időpont egyeztetést követően megmutatok Önnek. Hívjon bátran hétvégén is!


Elhelyezkedés

Győr, Belváros, Aradi vértanúk útja


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6472740


+36 70

Ingatlannet kód: NET6472740


Az általad megtekintett eladó Győr, belvárosi (Aradi vértanúk útja) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 74 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 51,7 millió Ft, négyzetméter ára 698 649 Ft, ami a győri átlaghoz képest 23%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Sokorai János referens a NewLife irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6472740. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.