star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Győr

  • 190 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 695 m²

    telek

Vételár:

145 millió Ft

Eladó ház Győr

  • 190 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 695 m² telek

  • Eladó ház Győr

  • 190m²


Ár:

145 000 000 Ft

Szobák száma
6
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Csak a Tradíció Ingatlan kínálatában!
 
Ha nem szeretne építkezni, felújítással bajlódni!
 
Győr-Újváros rendezett, kedvelt részén kínálom eladásra ezt a 695 m2-es telken lévő 6 szobás, kiváló elosztású, dupla garázzsal rendelkező családi házat.
A 2015- ben felújított ingatlan elrendezése révén akár befektetésre, vállalkozásra, vagy több generáció kényelmes együttélésére is kiválóan alkalmas lehet.
A nettó 190 m2-es, téglából épült, szigetelt ingatlan földszintjén található egy tágas amerikai konyhás, cserépkályhával is rendelkező nappali, egy fedett teraszkapcsolattal rendelkező hálószoba, egy fürdőszoba, egy tároló helyiség és egy kamra.
Az emeleti szint a hátsó terasz irányából is megközelíthető, itt egy étkezős konyha (még nem használt, vadonatúj konyha, felsőkategóriás gépekkel) , egy fürdőszoba, valamint 2 szoba található, amelyből az egyik szoba nappaliként a másik pedig egy saját erkéllyel rendelkező hálószobaként funkcionál. A tetőtérben további két kellemes méretű hálószoba, a háztartási helyiség és a harmadik fürdőszoba található.
 
A Dryvit rendszerrel szigetelt ingatlan gazdaságos üzemeltetéséről négy féle fűtési mód gondoskodik. A emeletet, a tetőtér fűtését és a használati meleg víz előállítást egy újszerű állapotban lévő, kiváló minőségű, gazdaságos Vaillaint típusú gázkazán biztosítja, A földszintet a nappaliban található cserépkályhán kívül korszerű, gazdaságos, modern villanyfűtéssel oldották.
A ház összes szintje hűtő-fűtő klímákkal van szerleve.
A műanyag nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval vannak szerleve.
 
A szépen karbabantartott, parkosított, térkövezet telken a családi ház mellet egy dupla garázs és egy tároló is helyet kapott. A nagyméretű bejárati kapu és a szankcionált garázskapu is motorral van szerleve. A garázs mögött parkosított, fűvel beültettet rész található.
 
Az ingatlannal kapcsolatban részletekért, bővebb információkért és megtekintésért kérem HÍVJON!
Jogi háttérrel, energetikai tanúsítványkészítéssel, díjmentes pénzügyi tanácsadással (CSOK, hitelügyintézés, stb.) állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Ha eladó vagy kiadó ingatlannal rendelkezik, akkor kérem keressen!
Rosenbecker Tamás


Elhelyezkedés

Győr


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6479135


+36 20

Ingatlannet kód: NET6479135


Az általad megtekintett eladó győri családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 190 m², míg a hozzá tartozó teleké 695 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 145 millió Ft, négyzetméter ára 763 158 Ft, ami a győri átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Rosenbecker Tamás hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6479135. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.