star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Győr, Nagybácsa

  • 310 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 230 m²

    telek

Vételár:

139 millió Ft

Eladó ház Győr, Nagybácsa

  • 310 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 230 m² telek

  • Eladó ház Győr, Nagybácsa

  • 310m²


Ár:

139 000 000 Ft

Építés éve
1997
Szintek
3
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs

Az ingatlanról:

Gondosan karbantartott családi házat kínálok megvételre Győr belvárosához mindössze 10 percnyire Bácsán.

Ha csendes, nyugodt és nem mellesleg szép környékre vágyna ez pont ideális választás.

A Br.310nm-es ház 2 szintes. A földszinten 90 négyzetméteren helyezkedik el a tágas nappali étkező és az egyedileg épített bútorral rendelkező konyha is. Továbbá egy hálószoba, előtér, háztartási helyiség, fürdőszoba és vendég WC is.

A felső szinten szintén 90m2-es lakótérben kapott helyet az előszoba, 3 hálószoba, fürdőszoba WC-vel és gardróbszoba.
A házhoz tartozik egy hangulatos fedett terasz, mely a nappaliból is megközelíthető.

A családi ház kertje is gondosan karbantartott. Az egyik felén lehetőség nyílik a kikapcsolódásra, bográcsozásra, grillezésre és a nyugalomra, a másik részén pedig gyümölcsfák és fóliasátor áll az új tulajdonos rendelkezésére, ahol saját részre termeszthet zöldségeket, gyümölcsöket melynek öntözése ásott és fúrt kútról biztosított.

A ház igényes megjelenését tovább fokozza a szépen gondozott sövénykerítés, fák rengeteg bokor és dísznövények sokasága.

A rezsiről…
-Elektromos hálózat: 3 fázisú hálózat-4500kW energiát termelő napelem rendszer szaldós elszámlással, így a havi áramdíj 0Ft!!!
-Melegvíz előállítás: villany-gáz üzemű 110l-es kazánnal, tehát választható energiafelhasználás a legoptimálisabb fogyasztás érdekében.
-A fűtés lapradiátorokon keresztül új, kondenzáció gázkazánnal történik (+ellátja a melegvíz előállítását is, ha kell). Éves gázfelhasználás 1700m3 alatt, rezsivédett határértéken belül!!!
-Lehetőség van vegyestüzelésű kazán és/vagy kandalló beépítésére is az épített kémény rendelkezésre áll.
A kellemes hőmérsékletről nyáron klíma gondoskodik. A ház műanyag nyílászárókkal, redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt.

Tárolás:
Pince 90 nm-ipari árammal ellátva és két bejáraton is megközelíthető.
1 autó beállásos garázs, valamint nyárikonyha, ami műhelyként is funkcionál, de kis átalakítással könnyen lakrésszé alakítható.
Fedett gépkocsibeálló 2 autó számára.

Ha mindez nem elég, még a padláson is van hely.

De nem akarnám bő lére ereszteni, a többit majd telefonon, vagy a helyszínen személyesen. ????

Amennyiben elképzelései és igényei hasonlóak, akkor megtekintési szándékával, illetve felmerülő kérdéseivel keressen bizalommal akár hétvégén is! :)

Ügyfeleimnek az adásvétel teljes körű lebonyolítását vállalom.
Irodánk ügyvédi szolgáltatással, díjmentes előzetes jogi véleményezéssel és díjmentes, bank független CSOK, Babaváró hitel, kamattámogatott és piaci hitelek ügyintézésével áll rendelkezésükre.

A hirdetésben szereplő adatok a megbízótól kapott információk alapján kerültek rögzítésre.


Elhelyezkedés

Győr, Nagybácsa, Száva utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6487247


+36 30

Ingatlannet kód: NET6487247


Az általad megtekintett eladó Győr, nagybácsai (Száva utca) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 310 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 230 m². További jellemzői: az építés éve 1997, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 139 millió Ft, négyzetméter ára 448 387 Ft, ami a győri átlaghoz képest 26%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Takács Zoltán Gábor referens a NewLife irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6487247. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr, Nagybácsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.