star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Győrzámoly

  • 160 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 618 m²

    telek

Vételár:

79,8 millió Ft

Eladó ház Győrzámoly

  • 160 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 618 m² telek

  • Eladó ház Győrzámoly

  • 160m²


Ár:

79 800 000 Ft

Építés éve
2020
Szobák száma
5
Fűtés
elektromos

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

A vízparti kétszintes épület Győrzámoly, egy zárt üdülőövezetében található.

A ház téliesített, állandó lakhatásra alkalmas, tulajdonosai is éves szinten itt élnek.

Az épület 618m2-s saját telke mellett még kizárólagos vízpartot is használ, mely ~300m2, így a pihenést, horgászatot senki nem zavarja.
A földszinten nappali-konyha-étkező, 2 szoba, 1 kamra és 1 fürdőszoba található, a helyiségekben időtálló, magas minőségű, masszív hajópadló burkolatok találhatóak. A felső szinten hasonló alaprajz tervezett, szigetelése kész, a víz és a villany be van kötve.

Az épület 2021-ben épült, fa felmenő szerkezettel, homlokzata a hőszigetelésen kívül minőségi fa burkolatot kapott. A földszinti belső tér 82m2, melyhez kapcsolódik a közel 30m2-s faburkolatú terasz, a felső szinten további 70m2 szerkezetkész állapotban van, mely tervezetten önállóan megközelíthető. Ezen a szinten további 13m2-s terasz található, mely szintén fedett. A tárolást egy különálló 16m2-es tégla épület könnyíti meg, ez akár üzlethelyiségként is funkcionálhat.
A fűtés és hűtés hőcserélős klímákkal megoldott, a beépített gépek is árammal működnek. A vízellátás ásott kútból vízszűrőn át történik, az ivóvíz tisztaságát még egy vízszűrő biztosítja, az elhasznált víz egy bio szennyvíztisztító rendszerrel megoldott.

Hitelre van szüksége?
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: nincs.
Gázellátás: utcán.


Helyiségek

Fürdőszoba
7m²
Szoba
10m²
Szoba
10m²
Szoba
12m²
Szoba
12m²

Elhelyezkedés

Győrzámoly


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6303907


Otthon Centrum - Győr - Batthyány tér

Otthon Centrum - Győr - Batthyány tér

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6303907

Otthon Centrum - Győr - Batthyány tér

Otthon Centrum - Győr - Batthyány tér

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó győrzámolyi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 618 m². További jellemzői: az építés éve 2020, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 79,8 millió Ft, négyzetméter ára 498 750 Ft, ami a győrzámolyi átlaghoz képest 31%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Vincze Attila referens az Otthon Centrum - Győr - Batthyány tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6303907. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győrzámoly ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.