star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gánt

  • 96 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 441 m²

    telek

Vételár:

107,9 millió Ft

Eladó ház Gánt

  • 96 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 441 m² telek

  • Eladó ház Gánt

  • 96m²


Ár:

107 900 000 Ft

Építés éve
1999
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Pihenés, feltöltődés, alkotás, meditáció....esetleg életvitelszerű lakhatás! Válassza ki Ön, hogy mire is használná ezt a rendkívül különleges ingatlant!A Vértesi Naturpark szívében, Kőhányáspusztán található lakóház 1999-ben épült, hagyományos stílusban. A 96 nm lakótéren kívül az épülethez tartozik egy vendég lakrész, műhely alkotó kedvű művészeknek, boltíves kő pince, tűzifa tároló, gépkocsi beálló, téliesített fürdőház és egy hatalmas fedett terasz a nyáresti beszélgetésekhez. A ház gerendázata, burkolata vörös- fenyőből készült, ami ontja magából a melegséget, egyszerűséget. Szinte bent is a természetben érezheti magát! A kertben 22 éves fák kellemes erdei környezetet és tiszta levegőt biztosítanak. Az ingatlan saját házi vízművel rendelkezik, fűtése pedig 3 db nagyméretű cserépkályhával megoldott. Gondos gazda módjára az ingatlant megálmodó tulajdonos teljes működési dokumentációval adja át az ingatlant. Birtokba adás teljes bútorzattal történik.Itt a csendet mobiltelefon hangja nem zavarja meg....nincs térerő, de optikai kábelen internet, tv, telefon elérhető.Érezte valaha is, hogy csak csendben szeretne maradni, csendet szeretne maga körül? Íme a lehetőség!Várom megtisztelő hívását!
Érd: Polhammer Angéla 20/267-9054
A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal.
Hitel ügyintézés garantáltan a legjobb feltételekkel és a leggyorsabban.
Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása.

Referencia szám: HZ028583


Elhelyezkedés

Gánt


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6361873


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6361873

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó gánti családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 96 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 441 m². További jellemzői: az építés éve 1999, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 107,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 123 958 Ft, ami a gánti átlaghoz képest 53%-kal magasabb. Az ingatlant Polhammer Angéla referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6361873. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gánt ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.