star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Gárdony

  • 1 401 m²

    telek

Vételár:

8,8 millió Ft

Eladó földterület Gárdony

  • 1 401 m² telek

  • Eladó földterület Gárdony


Ár:

8 800 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Gárdony központjától pár percre (központ-iskola 2,5-3 km) zártkerti (művelésből kivont) övezetben eladó egy 1401 nm-es nagyságú telek kertvárosias részen kicsi, használható faházzal (szoba + konyha) és fúrt kúttal.

A telek 3%-on beépíthető (36 nm-es építménnyel) az alábbi felépítményekkel: a) pince b) fóliasátor, üvegház c) ideiglenes tartózkodásra is alkalmas gazdasági épület d) présház e) szerszám-, gyümölcsös-, kisgép-, terménytároló és f) az állattartási rendelet alapján állattartó épület.

Kertes mezőgazdasági területen az átlagos építménymagasság legfeljebb 3,5 m és a gerincmagasság legfeljebb 7,5 m lehet.

Nyugodt kikapcsolódás, hétvégi telkes övezetben szép kilátással.

A telken a villany bevezetésre került, a kút vize pedig öntözésre alkalmas. Kihagyhatatlan lehetőség a pihenésre, kikapcsolódásra vágyóknak, illetve befektetésnek is kiváló.

A környékről:

Nyugodt, csendes környéken élvezhetjük a telek adta remek kikapcsolódási lehetőségeket.


Elhelyezkedés

Gárdony, Géza fejedelem útja


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6339671


+36 30

Ingatlannet kód: NET6339671

A telekről 12 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 401 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A telek ára 8,8 millió Ft, négyzetméter ára 6 281 Ft, ami a gárdonyi átlaghoz képest 71%-kal alacsonyabb. Az ingatlant dr. Kovács Csaba hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6339671. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gárdony ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.