star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Göd

  • 78 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

69,9 millió Ft

Eladó lakás Göd

  • 78 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Göd

  • 78m²


Ár:

69 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1950
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Gödön, a Dunai oldalon, csendes, zöld fás környezetben nagy belmagassággal, tágas terekkel, 3 szobás lakás eladó.

Az ingatlan egy 5 lakásos társasházban található.

A lakás 78 nm-es, amerikai konyha+ nappali, 2 hálószoba, fürdőszoba, WC, kazánház ( tároló ), továbbá egy 45 nm-es terasz, 17 nm pince illetve egy kizárólagos használati joggal lévő garázs tartozik még hozzá.

2016- ban a lakás teljes körűen fel lett újítva, villany, víz vezetékek , fűtés korszerűsítés és nyílászárok cserélje megtörtént.

A lakás teljes területe járólapos, padlófűtéssel, a nyílászárok műanyag thermo üvegesek.

2023-ban a terasz kapott egy új korlátot, burkolatot és az oszlopok is fel lettek újítva.

A Duna-part, homoksziget pár perc sétára van, és mivel központi helyen helyezkedik az ingatlan rövid időn belül ( orvosi rendelő, gyógyszertár, penny, buszmegálló) elérhetőek.

További kérdésével, illetve megtekintési szándékával, kérem keresse irodánkat.

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.


Elhelyezkedés

Göd, Göd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6352650


+36 30

Ingatlannet kód: NET6352650

Az általad megtekintett eladó gödi (Göd) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 78 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 69,9 millió Ft, négyzetméter ára 896 154 Ft, ami a gödi átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Vede Casa Kft. referens a MPD Hungary Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6352650. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Göd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.