Eladó üzleti Hódmezővásárhely

  • 121 m²

    alapterület

Ár:

16 millió Ft

Eladó üzleti Hódmezővásárhely 1. kép Eladó üzleti Hódmezővásárhely 2. kép Eladó üzleti Hódmezővásárhely 3. kép Eladó üzleti Hódmezővásárhely 4. kép Eladó üzleti Hódmezővásárhely 5. kép Eladó üzleti Hódmezővásárhely 6. kép Eladó üzleti Hódmezővásárhely 7. kép

Eladó üzleti Hódmezővásárhely

  • 121 m² alapterület

  • Eladó üzleti Hódmezővásárhely

  • 121m²


Ár:

16 000 000 Ft

Építés éve
nincs megadva
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Üzlethelyiség Hódmezővásárhely belvárosában

Hódmezővásárhelyen eladó egy jó elhelyezkedésű, forgalmas belvárosi utcában lévő, 121 m2 alapterületű, utcafronti bejáratú földszinti üzlethelyiség. A közvetlen környezetében társasházak, illetve kereskedelmi és szolgáltató egységek létesültek. Az utcai bejáraton kívül az udvar és a társasház lépcsőháza felőli is található egy bejárat. 1996-ban felújításban részesült, mely során hideg padlóburkolatok cseréje, elektromos hálózat felújítása, fűtés korszerűsítés került elvégzésre, illetve 2000-ben homlokzat felújítása történt meg. Belmagassága 3,79 m. Az ingatlan felszereltségét tekintve rendelkezik ablakklímával, riasztó berendezéssel, térfigyelő kamerarendszerrel. Bővebb tájékoztatásért kérjük, keresse munkatársunkat, Bozsó Bencét a , vagy Benke Józsefet a as telefonszámon.


Elhelyezkedés

Hódmezővásárhely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

MUTASD

Ingatlannet kód: NET4958466


+36 30

MUTASD

Ingatlannet kód: NET4958466

Az üzlethelyiségről 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 121 m². Az üzlethelyiség ára 16 millió Ft, négyzetméter ára 132 231 Ft, ami a hódmezővásárhelyi átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Benke József referens a Garai Ottó irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 4958466. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hódmezővásárhely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.