Eladó üzleti Hódmezővásárhely, Belváros

  • 46 m²

    alapterület

Ár:

14,9 millió Ft

Eladó üzleti Hódmezővásárhely, Belváros 1. kép Eladó üzleti Hódmezővásárhely, Belváros 2. kép Eladó üzleti Hódmezővásárhely, Belváros 3. kép Eladó üzleti Hódmezővásárhely, Belváros 4. kép Eladó üzleti Hódmezővásárhely, Belváros 5. kép Eladó üzleti Hódmezővásárhely, Belváros 6. kép Eladó üzleti Hódmezővásárhely, Belváros 7. kép

Eladó üzleti Hódmezővásárhely, Belváros

  • 46 m² alapterület

  • Eladó üzleti Hódmezővásárhely, Belváros

  • 46m²


Ár:

14 900 000 Ft

Építés éve
nincs megadva
Ingatlan állapota
újszerű

Az ingatlanról:

Belváros frekventált részén eladó ez a 46 nm-es, újszerű állapotú üzlethelyiség. Az ingatlan gyalogosan és személygépkocsival is könnyen megközelíthető, előtte ingyenes a parkolás! Az üzlethelyiség saját közművekkel rendelkezik, fűtését korszerű gázkazán biztosítja. Ezen kívül riasztó és egy klíma is tartozéka az ingatlannak. További részletekért hívjon!


Elhelyezkedés

Hódmezővásárhely, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: NET5328292


Ingatlannet kód: NET5328292

Az üzlethelyiségről 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 46 m². Az üzlethelyiség ára 14,9 millió Ft, négyzetméter ára 323 913 Ft, ami a hódmezővásárhelyi átlaghoz képest 51%-kal magasabb. Az ingatlant Ádók Zoltán hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5328292. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hódmezővásárhely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.