Eladó üzleti Hódmezővásárhely, Belváros

  • 140 m²

    alapterület
  • 217 m²

    telek

Ár:

27,99 millió Ft

Eladó üzleti Hódmezővásárhely, Belváros 1. kép Eladó üzleti Hódmezővásárhely, Belváros 2. kép Eladó üzleti Hódmezővásárhely, Belváros 3. kép Eladó üzleti Hódmezővásárhely, Belváros 4. kép Eladó üzleti Hódmezővásárhely, Belváros 5. kép Eladó üzleti Hódmezővásárhely, Belváros 6. kép Eladó üzleti Hódmezővásárhely, Belváros 7. kép Eladó üzleti Hódmezővásárhely, Belváros 8. kép Eladó üzleti Hódmezővásárhely, Belváros 9. kép Eladó üzleti Hódmezővásárhely, Belváros 10. kép

Eladó üzleti Hódmezővásárhely, Belváros

  • 140 m² alapterület
  • 217 m² telek

  • Eladó üzleti Hódmezővásárhely, Belváros

  • 140m²


Ár:

27 990 000 Ft

Építés éve
nincs megadva
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Az ingatlan a belvároshoz közel helyezkedik el a Teleki és a Béla cigány utca sarkán. A fő bejárat a Teleki utca felől van. Az ingatlan áll egy eladó térből 40-50 négyzetméter között és egy raktárból amelynek a végében egy kis kialakított mini konyha  és a mosdó található. . A nagy raktárhelyiség egy nagy háromszárnyas ajtóval rendelkezik ahonnan a száraz kapu bejárathoz lehet jutni . Az ingatlanban kialakitásra került még   egy nagyobb és két kisebb helyiség ami a kapualjból megközelíthető.A nagyobb kb. 16-17 négyzetméter. Ezt a helyiséget az előző tulajdonos öltözőnek használta az alkalmazottaknak amely rendelkezett tusolóval és WC-vel ami megszüntetésre került.
A másik két kis helyiség alacsony belmagasságú.
Ezek előteréből juthatunk fel a padlásra .
A fő épület belmagassága 3,8M ami kiválóan alkalmas raktárnak, polcrendszerrel. Az épülethez 3 villanyóra tartozik. Külön áram körökkel így a riasztó a hűtő a számítógépek éjszaka is tudtak működni így a többi részt áramtalanitani lehet éjszakára.
Az eladó térben Klíma /hűtő-fűtő/ van, ami tökéletesen elég a helyiség hűtésére és fűtésére, de gázkonvektor fűtés is található a helyiségben.
A falak nagyméretű téglából vannak, az ingatlan téglaépület az 1900-as évek eléjén épült, asztalos műhelyként üzemelt,  az ablakok még az eredetiek.
A parkoló engedéllyel lett kialakítva a védett Gömb kőris fákkal. Az üzlet előtt kialakított parkoló helyek vannak ezek szabály szerűen az erre engedéllyel rendelkező cég festette fel. /Medivia /
A reklámtáblákon  a front panel cserélhető,ha valaki üzletet akar,s ezek kellenek neki csak azt kell kicseréltetnie.
Az üzletben van polcrendszer, azokat a tulajdonos nem  kívánja elhozni azok az ingatlan részei. Ha bérlő lesz akkor azt használhatja. Ha megvételre kerül az ingatlan az ott marad neki.
Riasztó rendszer most nincs élesítve, egyébként a Távfelügyelet KFT által volt üzemeltetve.
Elsősorban eladó az ingatlan. De ha bérlő jelentkezne rá, akkor 150000 FT.
Minimum bérlési idő 2 év. 
Ha egyéb kérdés felmerül szívesen válaszolok!
Bármikor megtekinthető telefonos egyeztetés után akár hétvégén is! Irányár: 27.990.000


Elhelyezkedés

Hódmezővásárhely, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

MUTASD

Ingatlannet kód: NET5341171


+36 20

MUTASD

Ingatlannet kód: NET5341171

Az üzlethelyiségről 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 217 m². További jellemzői: a fűtés típusa konvektor. Az üzlethelyiség ára 27,99 millió Ft, négyzetméter ára 199 929 Ft, ami a hódmezővásárhelyi átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Gyöngyi Őriné Gilicz referens a 3 V ingatlanok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5341171. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hódmezővásárhely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.