star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Hajdúszoboszló

  • 400 m²

    alapterület
  • 10

    szoba
  • 800 m²

    telek

Vételár:

179 millió Ft

Eladó ház Hajdúszoboszló

  • 400 m² alapterület
  • 10 szoba
  • 800 m² telek

  • Eladó ház Hajdúszoboszló

  • 400m²


Ár:

179 000 000 Ft

Építés éve
1996
Szobák száma
10
Ingatlan állapota
felújított
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Hajdúszoboszlón közvetlen fürdőnél eladó egy téglaépítésű cseréptetős 2 szintes 3 szoba nagy nappalival rendelkező családi ház 6 apartmannal.A ház 38-as Poroterm téglából épült stabil jó szerkezettel.A családi ház 2 szintes 3 szoba 2 fürdőszoba és 2 konyha került kialakításra.A fűtést egyedi gáz cirkófűtés biztosítja,kandalló rásegítéssel.Beépített konyhabútor van gépekkel és nagy spájzzal kialakítva.Műanyag nyílászárók kerültek beépítésre rolóval felszerelve.Tartozik hozzá egy fedett terasz és egy 18 nm zárt garázs ami előtt szintén fedett teraszos parkoló is kiépítésre került.Az udvar részben térkövezett.A 6 apartman fedett teraszokkal ellátott mindegyik fürdőszobával és felszerelt konyhával kialakított.Az apartmanok és a ház teljes bútorzattal felszereléssel keül átadásra ami benne van az árban.Tartozik még hozzá külön szalonnasütőrész tárolóval illetve egy jó hűvös borospince.Szép gondozott kert van kialakítva.Rendkívül igényes ajánljuk befektetőknek illetve vendégezni.Közelben fürdő,orvosi rendelő,piac,polgármesteri hivatal,iskola,óvoda.Az ingatlan tehermentes azonnal átruházható.További ingatlanjaink megtekinthetőek a Teleingatlan oldalán több nyelven is hitel ügyintézéssel és ügyvédi segítségnyújtással egybekötve.


Elhelyezkedés

Hajdúszoboszló


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6343930


+36 70

Ingatlannet kód: NET6343930


Az általad megtekintett eladó hajdúszoboszlói családi ház 10 szobával rendelkezik (ebből 10 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 39 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 400 m², míg a hozzá tartozó teleké 800 m². További jellemzői: az építés éve 1996. A családi ház ára 179 millió Ft, négyzetméter ára 447 500 Ft, ami a hajdúszoboszlói átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant teleingatlanportál hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6343930. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hajdúszoboszló ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.