star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Hajdúszoboszló

  • 63 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

36,9 millió Ft

Eladó lakás Hajdúszoboszló

  • 63 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Hajdúszoboszló

  • 63m²


Ár:

36 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1960
Emelet
földszint
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

HAJDÚSZOBOSZLÓ GYÓGYFÜRDŐHÖZ KÖZEL!!!ELADÓ Hajdúszoboszlón a városközponthoz közel 63 nm-es 2+fél szobás lakás garázzsal!Hajdúszoboszló fürdő város Hajdú-Bihar megyében, Debrecentől 20 km-re.Az ingatlan a Hőforrás utcában található két szintes lakó tömbben, a földszinti részen. A lakás áll 2 és fél szobából, konyhából , fürdő, toaletből, előszobából és kamrából, hátrafelé pedig egy csodálatos erkélyből. A lakás igény szerint felújítható, de pillanatnyyi állapotában is lakható. A fűtésről gázkonvektorok gondoskodnak. Az ingatlanhoz tartozik még szerelő aknás garázs is, amely a lakás kényelmét szolgálja, illetve udvari beálló 1 db ha esetleg két autónk van. A lakást ajánlom fiataloknak első lakásként, vagy idősebbeknek mivel a fürdő 10 percre található sétával.Tekintse meg ezt a fürdő közeli lakást és döntsön pozítivan, várom hívását!

Referencia szám: LK097361


Elhelyezkedés

Hajdúszoboszló


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6468629


+36 30

Ingatlannet kód: NET6468629


Az általad megtekintett eladó hajdúszoboszlói téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 63 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: parkolóház. A téglalakás ára 36,9 millió Ft, négyzetméter ára 585 714 Ft, ami a hajdúszoboszlói átlaghoz képest 29%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kifor Attila referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6468629. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hajdúszoboszló ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.