star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Harka

  • 115 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 246 m²

    telek

Vételár:

90 millió Ft

Eladó ház Harka

  • 115 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 246 m² telek

  • Eladó ház Harka

  • 115m²


Ár:

90 000 000 Ft

Építés éve
1987
Szobák száma
3
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Harkán kínálunk megvételre egy 1246 m2- es telken elhelyezkedő 115 m2- es családi házat.

ÉPÜLET JELLEMZŐI
A 80- as évek végén épített ingatlanban, 3 szoba + konyha- étkező került kialakításra. A 10 éve történt felújítás során a tetőcserével párhuzamosan, igényesen előkészítették a tetőtér beépítését is.
Az épülethez egy fűtött, 30 m2- es ,, garázst" is hozzáépítettek, melyet praktikusan összenyitottak a lakótérrel. Itt egy külön vizesblokk is kialakításra került, így külön kis lakrészként is használható, ahogy jelenlegi állapotában is.
A ház alatt szép állapotú, 40 m2- es pince található, mely tökéletes teret biztosít dolgaink tárolására, egyben nyári konyhaként, mosókonyhaként is üzemel.
A meleget gázkazán, villanykályha és kiegészítésképpen kis kandalló is biztosítja.

TELEK/ UDVAR
Az udvar gondozott, telis tele virágokkal, termő gyümölcsfákkal, virágzó bokrokkal. A telek gondosan körbehatárolt, zárt, így biztosítva a békés magánszféra érzetét.
A gyümölcsösök és a konyhakert mellett, egy leválasztott részen lehetőség van házi állat tartására, valamint a figyelmesen megépített 40 m2-es udvari tárolóban barkácsolási vagy egyéb szabadidős tevékenységeink kiélésére.

KÖRNYEZET
Harka, Soprontól csupán 5 km távolságra fekszik. Rohamosan fejlődő település. A községben található bölcsőde, óvoda, általános iskola, orvosi rendelő, boltok, éttermek.

Részletekért, megtekintésért keressenek bátran!

Hitelre van szüksége??
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Pince
40m²
Terasz
11m²
Előszoba
12.7m²
Fürdőszoba
4.5m²
Konyha
6.4m²
Kamra
10.7m²
Szoba
18m²
Szoba
14.5m²
Szoba
19.5m²

Elhelyezkedés

Harka


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6105694


Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6105694

Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó harkai családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 115 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 246 m². További jellemzői: az építés éve 1987, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 90 millió Ft, négyzetméter ára 782 609 Ft, ami a harkai átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bolla László referens az Otthon Centrum - Sopron - Győri út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6105694. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Harka ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.