star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Harkány

  • 25 m²

    alapterület
  • 19 m²

    telek

Vételár:

3,6 millió Ft

Eladó földterület Harkány

  • 25 m² alapterület
  • 19 m² telek

  • Eladó földterület Harkány

  • 25m²


Ár:

3 600 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Harkány csendes szőlőhegyi részén telek présházzal eladó!
A z ingatlan 953 nm-es telken fekszik, szoba, konyha és pincéből áll, tartozik hozzá egy tároló is. A telek finom zamatos szőlővel és gyümölcsfákkal van beültetve.
Az épület villannyal rendelkezik, mellette található a ciszterna, vezetékes víz az utcában van, így könnyen a házba vezethető.
Ajánlom mindenkinek, akik szeretnek kertészkedni és a természet közelségében kikapcsolódni, pihenni!

Ha felkeltette érdeklődését, várom hívását!


Elhelyezkedés

Harkány, Szőlőhegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6409748


+36 30

Ingatlannet kód: NET6409748

A mezőgazdasági ingatlanról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 25 m², míg a hozzá tartozó teleké 19 m². A mezőgazdasági ára 3,6 millió Ft, négyzetméter ára 144 000 Ft, ami a harkányi átlaghoz képest 23%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kassai Béláné referens a Mohács irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6409748. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Harkány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.