Eladó ház Hatvan

  • 106 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Ár:

21,01 millió Ft

Eladó ház Hatvan

  • 106 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó ház Hatvan

  • 106m²


Ár:

21 013 000 Ft

Ft lakáshitel a Bankmonitoron ehhez az ingatlanhoz
Építés éve
nincs megadva
Szintek
nincs megadva
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
nincs megadva
Parkolás
nincs megadva
Fal építési anyaga
nincs megadva
Légkondícionáló
nincs megadva
Melléképület
nincs megadva

Az ingatlanról:

Szobák száma: 4szoba Alapterülete: 106 m2 Állapota: átlagosBecsült érték: 21.013.000 Ft
Minimál ára: 21.013.000 Ft

AZ INGATLAN VÉGREHAJTÁS MIATT KERÜL ELADÁSRA!

Tulajdoni lap szerint kivett lakóház, udvar. Rendeltetése lakás, földszintes + tetőtér, falazata vert salak, tetőszerkezet pala, állapota közepes, alapozása teljes értékű, pince egész alatt, alapterülete kb. 106 m2., helyiségei: 4 szoba, 1 konyha, 1 fürdőszoba, 2 előszoba, padlóburkolat: mozaik-parketta, fűtése gáz-központi, közművesítettsége: vezetékes víz-gáz-villany-csatorna. A lakóház felújítandó, nyílászárók eredetiek. Külső szemle történt az érték megállapításánál. Az ingatlant a Hatvani Közös Önkormányzati Hivatal Adóosztálya értékelte fel. Az érték megállapításánál Figyelembe vették a helyben szokásos mértéket és az ingatlan piaci változást. Arról, hogy a közművek üzemelnek, vagy a mérőórák leszerelésre kerültek, a végrehajtónak nincs információja. Az ingatlanról készült fénykép tájékoztató jellegű.Az ingatlanra az Émász Hálózati Kft. javára vezetékjog van bejegyezve.

Az ingatlannal és az árveréssel kapcsolatos részletes információkhoz pl. megtekinthetőségről, a vásárlás folyamatáról honlapunkon a www.arveresnet.hu (arveresnet pont hu) keresztül juthat, kérjük keresse fel weboldalunkat.

Tájékoztatjuk, hogy az ingatlant nem tőlünk lehet megvásárolni, mivel irodánk csak az ingatlanok címének kiadásával foglalkozik.

Amennyiben a vásárlás mellett dönt, akkor az ingatlan megtekintésével és vásárlási szándékával kapcsolatban, az árveréssel megbízott végrehajtót kell felkeresnie.

Weboldalunk segítségével lekérheti az ingatlan adatlapját, ami tartalmazza az ingatlan pontos címét, az eladó (azaz a végrehajtó) elérhetőségeit, valamint az ingatlanról a rendelkezésünkre álló fotókat.

Kérjük, kérdéseiket az info@arveresnet.hu (info kukac arveresnet pont hu) email címre küldjék.


Lakáshitel a Bankmonitoron ehhez az ingatlanhoz
Ft
20 évre
Ft/hó
% THM
10 évig fix kamatperiódussal és Ft/hó igazolt jövedelemmel
a kalkulációt szolgáltatja

Elhelyezkedés

Hatvan


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 92

Mutasd

Ingatlannet kód: NET5998267


Lakáshitelek a Bankmonitoron ehhez az ingatlanhoz
Lakáshitel
Ft
20 éves futamidőre
5 évig fix kamat
Ft /hó
THM:%
Ft/hó igazolt jövedelemmel
a kalkulációt szolgáltatja
Lakáshitel
Ft
20 éves futamidőre
10 évig fix kamat
Ft /hó
THM:%
Ft/hó igazolt jövedelemmel
a kalkulációt szolgáltatja
Lakáshitel
Ft
20 éves futamidőre
Végig fix kamat
Ft /hó
THM:%
Ft/hó igazolt jövedelemmel
a kalkulációt szolgáltatja

+36 92

Mutasd

Ingatlannet kód: NET5998267

Az általad megtekintett eladó hatvani családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 1 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 106 m². A családi ház ára 21,01 millió Ft, négyzetméter ára 198 236 Ft, ami a hatvani átlaghoz képest 20%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Arveresnet.hu referens a Horváth József irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5998267. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hatvan ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.