Eladó ház Hatvan

  • 120 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Ár:

40,85 millió Ft

Eladó ház Hatvan

  • 120 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó ház Hatvan

  • 120m²


Ár:

40 850 000 Ft

Ft lakáshitel a Bankmonitoron ehhez az ingatlanhoz
Építés éve
nincs megadva
Szintek
nincs megadva
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
nincs megadva
Parkolás
nincs megadva
Fal építési anyaga
nincs megadva
Légkondícionáló
nincs megadva
Melléképület
nincs megadva

Az ingatlanról:

Szobák száma: 3szoba Alapterülete: 120 m2 Állapota: átlagosBecsült érték: 40.850.000 Ft
Minimál ára: 40.850.000 Ft

AZ INGATLAN VÉGREHAJTÁS MIATT KERÜL ELADÁSRA!

Tulajdoni lap szerint kivett lakóház, udvar, rendeltetése lakás, földszintes, alapozása teljes értékű, falazata tégla, állapota jó, pince 12 m2., 3 szoba, 1 konyha, 1 kamra, 1 fürdőszoba, 1 előszoba, fűtése gáz-központi, padlóburkolat mozaik, hajópadló, közművesítettsége vezetékes víz-gáz-villany-csatorna. Felújított lakóház, tetőszerkezet, cserép új, alap leszigetelve, fa nyílászárók hőszigeteltek, tetőtér beépítésére, bővítésére lehetőség van. Melléképület három állásos garázs. Arról, hogy a közművek üzemelnek, vagy a mérőórák leszerelésre kerültek, a végrehajtónak nincs információja. Az ingatlanról készült fénykép tájékoztató jellegű!
Az ingatlan alapterülete szemrevételezés alapján körülbelül 120 m2 lehet.

Az ingatlannal és az árveréssel kapcsolatos részletes információkhoz pl. megtekinthetőségről, a vásárlás folyamatáról honlapunkon a www.arveresnet.hu (arveresnet pont hu) keresztül juthat, kérjük keresse fel weboldalunkat.

Tájékoztatjuk, hogy az ingatlant nem tőlünk lehet megvásárolni, mivel irodánk csak az ingatlanok címének kiadásával foglalkozik.

Amennyiben a vásárlás mellett dönt, akkor az ingatlan megtekintésével és vásárlási szándékával kapcsolatban, az árveréssel megbízott végrehajtót kell felkeresnie.

Weboldalunk segítségével lekérheti az ingatlan adatlapját, ami tartalmazza az ingatlan pontos címét, az eladó (azaz a végrehajtó) elérhetőségeit, valamint az ingatlanról a rendelkezésünkre álló fotókat.

Kérjük, kérdéseiket az info@arveresnet.hu (info kukac arveresnet pont hu) email címre küldjék.


Lakáshitel a Bankmonitoron ehhez az ingatlanhoz
Ft
20 évre
Ft/hó
% THM
10 évig fix kamatperiódussal és Ft/hó igazolt jövedelemmel
a kalkulációt szolgáltatja

Elhelyezkedés

Hatvan


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 92

Mutasd

Ingatlannet kód: NET6055551


+36 92

Mutasd

Ingatlannet kód: NET6055551

Az általad megtekintett eladó hatvani családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 1 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m². A családi ház ára 40,85 millió Ft, négyzetméter ára 340 417 Ft, ami a hatvani átlaghoz képest 29%-kal magasabb. Az ingatlant Arveresnet.hu referens a Horváth József irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6055551. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hatvan ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.