star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Hegyháthodász

  • 7 498 m²

    alapterület

Vételár:

55 millió Ft

Eladó ipari Hegyháthodász

  • 7 498 m² alapterület

  • Eladó ipari Hegyháthodász

  • 7 498m²


Ár:

55 000 000 Ft

Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

ÜZLETI LEHETŐSÉG!

ŐRSÉGI PÁLINKA mint BRAND, PÁLINKAFŐZDE és PALACKOZÓ üzem, 7498 nm területtel eladó!Hegyháthodász az Őrség szélén, Vas és Zala megye határán fekvő, csodálatos táji környezetben fekvő, kedves kis falu. Megközelíthető a Körmendet és Zalaegerszeget összekötő 76-os számú főútról. 50 éve működik itt a vadregényes környezetben, dimbes-dombos vidéken, egy völgy ölén a „Hodászi Pálinkafőzde” Jelenlegi tulajdonosa 15 éve üzemelteti. Hagyományos, magyar, kétutas-rendszeren készül a minőségi, kisüsti pálinka. Ezeknek az üstöknek köszönhető az a kicsit rusztikusabb, de teltebb, aromákban, zamatokban gazdagabb ízvilág, amely határozott különbséget mutat a manapság egyre jobban terjedő német típusú, oszlopos rendszeren készített párlatoktól.Finom, aromás gyümölcsillat, óriási rézüstök, fokmérők, tekergőző csövek, a fatüzelésű kemence kellemes melege fogadja a hodászi pálinkafőzdébe belépő látogatót.A bérfőzés mellett 2007-től a kereskedelmi pálinkafőzés a fő profil, azaz saját gyűjtésű cefréből készül a pálinka, amit itt helyben palackoznak és forgalmaznak.A pálinkafőzde autóval jól megközelíthető helyen található, aszfaltozott udvarral rendelkezik, fatároló, konténer és gyümölcsfeldolgozó melléképületekkel az udvaron.A kereskedelmi pálinkafőzést kiszolgáló „üzemegységek: a palackozó, a göngyölegraktár, kóstolóhelyiség, pálinkaérlelő, palackmosó, tárolóhelyiségek,( + konyha, zuhanyzó, wc) mindez tájba illő, a térség építészeti hagyományait követő épületben létesült, egy családi ház teljes átalakítása után, a NÉBIH elvárásainak megfelelő módon.Az Őrségi Pálinkák kizárólag a legmegfelelőbb minőségű, különös gondossággal kezelt, magyar gyümölcsök 100%-os párlatai. A pálinkák alkoholfokát hosszas kóstolgatás után, egyedileg határozzák meg a legmegfelelőbb, leggyümölcsösebb íz elérése érdekében. Nemrég az 1. számú főzőüst cseréje megtörtént, az üst 270 literes, duplafalú, olaj feltöltésű, ezáltal hatékonyabb. Igény esetén a jelenleg működtető céggel együtt is eladó. Az eladással együtt 1 év szakmai támogatást is vállal az eladó, a zökkenőmentes tulajdonosváltás miatt.Az üzemhez közel 2 hektár szántó/rét is tartozik, ami opcióként külön megvásárolható.További információkért, fotókért és a megtekintés miatt kérem, hívjon vagy küldjön e-mailt! És ne feledje, vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES!
Referencia szám: IP482005
Érd.: Volner Szilveszter
Tel.:+36 30 633 5085

Referencia szám: IP482005-IN


Elhelyezkedés

Hegyháthodász


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET5498399


Duna House Szombathely

Duna House Szombathely

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET5498399

Duna House Szombathely

Duna House Szombathely

Az iroda további hirdetései

Az ipari ingatlanról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 7 498 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Az ipari ára 55 millió Ft, négyzetméter ára 7 335 Ft. Az ingatlant Volner Szilveszter referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5498399. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hegyháthodász ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.