star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Hernád

  • 150 m²

    alapterület
  • 950 m²

    telek

Vételár:

29,5 millió Ft

Eladó ház Hernád

  • 150 m² alapterület
  • 950 m² telek

  • Eladó ház Hernád

  • 150m²


Ár:

29 500 000 Ft

Szintek
1
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Remek lehetőség, Bolt vagy Családi ház!

Hernád, forgalmas részén vált eladóvá ez a közel húsz éve élelmiszer boltként működő üzlethelyiség, mely könnyen Családi házzá alakítható, így olyan belső tereket alakíthat ki amilyet megálmodott. Maga a bolt rész 83-nm ez lett kibővítve egy 30,76-nm kis üzlet résszel ami Dohányboltként működött. Tartozik hozzá egy 35-nm kis ház, amit igény esetén akár kis lakóházzá lehet kialakítani, így két generáció együttélésére is kiváló. Az ingatlan jelenlegi bolt része, vegyes szerkezetből épült, beton alapra, a kis üzletrész és a ház rész később került megépítésre, mely könnyűszerkezetből épült, beton alapra, szigetelve. Víz, villany, gáz, csatorna közművekkel rendelkezik, fűtéséről gázkonvektorok gondoskodnak. A telek terület 949-nm körbekerített, az üzlet előtt parkolási lehetőséggel. Az Üzlet besorolása: Kivett Áruház, ezt vissza lehet minősíteni. Akár ugyan így boltként is üzemelhet hiszen egy biztos anyagi bevételt jelet, vagy megvalósíthat más elképzelést is.
Kérem hívjon bizalommal, a megtekintés kizárólag az irodán keresztül lehetséges.

A környékről:

Forgalmas részen


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Hernád, fő útja mellett, 114-nm-es Ingatlan, 35-nm-es kis házzal eladó


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6406953


Balla Ingatlan - Kecskemét

Balla Ingatlan - Kecskemét

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6406953

Balla Ingatlan - Kecskemét

Balla Ingatlan - Kecskemét

Az iroda további hirdetései
A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m², míg a hozzá tartozó teleké 950 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 29,5 millió Ft, négyzetméter ára 196 667 Ft, ami a hernádi átlaghoz képest 53%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Borbély Hajnalka referens a Balla Ingatlan - Kecskemét irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6406953. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hernád ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.