star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Hévíz

  • 113 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

124,3 millió Ft

Eladó lakás Hévíz

  • 113 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Hévíz

  • 113m²


Ár:

124 300 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2022
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Eladó Hévízen egy 113 m2 hasznos alapterületű első emeleti lakás, amely egy most épülő, lapostetős, hőszivattyúval ellátott, négylakásos társasházban található. Várható átadás 2022 év vége.Az ingatlan Hévíz egregyi részén helyezkedik el, gyönyörű panorámával a Keszthelyi-fennsíkra, Hévízi-tótól 1900 m-re.A társasházhoz tartozó közös használatú telek összterülete 665 m2. Az épülethez, telken belül összesen 6 parkolóhely lesz kialakítva.A modern kialakítású lakás alapterülete 95 m2 (amerikai konyhás nappali, 3 hálószoba, fürdőszoba, wc, közlekedő), amelyhez 4 db  összesen 37 m2 terasz tartozik. Az ár tartalmazza a telken belüli udvari beállót és a lépcsőházban lévő tárolót is.A tervek szerint a szobák és a nappali burkolata laminált szalagparketta lesz, a többi helyiség kerámialapos, a vizes blokkok pedig csempeburkolattal kerülnek kivitelezésre, mely elképzeléseket a jelenlegi szakaszban a leendő tulajdonos még igénye szerint módosíthatja.Az épület fűtése, használati melegvíz-ellátása, valamint hűtése energiahatékonysági szempontok miatt levegős hőszivattyúval megoldott. A hőszivattyúban felhasznált minden egyes kilowatt villamos energia 3-4 kilowatt megújuló, a levegőből kinyert hőenergiát jelent – ez pedig 300-400%-os hatékonyságjavulásnak felel meg. Ehhez még hozzájárul az ingatlanra tett 15-cm-es hőszigetelés és a minőségi nyílászárók.A komplett közműhálózat kiépített: elektromos áram, víz, szennyvíz.A lakás állandó lakhatásra és befektetésként is kiválóan alkalmas a város turisztikai vonzereje és hírneve miatt.Részletesebb felvilágosításért, vagy a személyes megtekintésért hívjon a megadott telefonszámon, vagy forduljon a KESZTHELYI irodánkhoz, Keszthely, Fejér Gy. 2. Finanszírozási elképzeléséhez partnerek vagyunk! Díjmentes, bankfüggetlen, személyre szabott ajánlattal várjuk megkeresését!


Elhelyezkedés

Hévíz


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6390446


+36 70

Ingatlannet kód: NET6390446

Az általad megtekintett eladó hévízi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 113 m². További jellemzői: az építés éve 2022, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 124,3 millió Ft, négyzetméter ára 1 100 000 Ft, ami a hévízi átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Takács Tünde referens a CasaNetWork Keszthely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6390446. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hévíz ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.