star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Hódmezővásárhely, Kertváros

  • 57 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

25,9 millió Ft

Eladó lakás Hódmezővásárhely, Kertváros

  • 57 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Hódmezővásárhely, Kertváros

  • 57m²


Ár:

25 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Rudnay Gyula utcán található ez a második emeleti, 2 szobás, erkélyes téglalakás. Az ingatlanon jelentősebb felújítás eddig nem történt, de ígyis rendezett, jó állapotban van. Fűtés szempontjából a társasházon belüli fekvése ideális, mivel minden oldalról fűtött lakás veszi körül. Tágas helyiségeinek köszönhető, hogy 2-3 fős családok kényelmesen elférnek benne. Második emeleti lakás lévén idősebb és fiatalabb korosztálynak egyaránt ajánlom. A lakás közelében élelmiszerboltokat, busz- és tram train megállót, bölcsödét, óvodát és általános iskolát is találunk. Értékegyeztetéssel szegedi lakásra elcserélhető! További információkért kérem keressen!


Elhelyezkedés

Hódmezővásárhely, Kertváros, Rudnay Gyula utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6388227


+36 20

Ingatlannet kód: NET6388227


Az általad megtekintett eladó Hódmezővásárhely, kertvárosi (Rudnay Gyula utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 57 m². További jellemzői: a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 25,9 millió Ft, négyzetméter ára 454 386 Ft, ami a hódmezővásárhelyi átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Ádók Zoltán hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6388227. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hódmezővásárhely, Kertváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.