star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Isaszeg

  • 220 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 550 m²

    telek

Vételár:

61 millió Ft

Eladó ház Isaszeg

  • 220 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 550 m² telek

  • Eladó ház Isaszeg

  • 220m²


Ár:

61 000 000 Ft

Építés éve
1999
Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Isaszeg új építésű környezetében vált eladóvá ez az 550 m2-s telekre épült kétszintes családi ház. A ház központja az 55 m2-s nappali, konyha+étkező. A földszinten egy tágas hálószoba lett kialakítva továbbá sarokkádas fürdő és külön wc. Az étkezőből a kertkapcsolatos tágas teraszra jutunk. A garázs és a ház közötti terület beépítésre került. Kialakítottak egy tágas közösségi szobát, kamrát és a garázsból konyha lett kialakítva. Az autónak fedett beálló készült. Az előszobából vezet lépcső az emeletre ahol a világos nappali a központi helység, innen nyílik két tágas hálószoba és a zuhanyzós fürdő wc-vel. Itt a nappaliból még egy szoba kényelmesen leválasztható, a mérete ezt lehetővé teszi.                                                                                          A tető zsindellyel fedett, 5 cm-es dryvit rendszer egészíti ki a 38-as porotherm falat. A fűtést cirkó és vegyestüzelésű kazán biztosítja, a melegvizet villany bojler szolgáltatja. 

Extrák: Redőnyös ablakok, klíma az egész házban, füstérzékelők, kamerás-mozgásérzékelős biztonsági rendszer, automata kapunyitó.

Irányár: 61 000 000.- Ft.

Hivatkozási szám:2514681.

Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján:

Tóth László (20) 218-8577 tothlaszlo@godolloi.hu 

GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás!

 

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.


Helyiségek

Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Nappali
nincs megadva

Elhelyezkedés

Isaszeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET4945657


Gödöllő Ingatlanközpont

Gödöllő Ingatlanközpont

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET4945657

Gödöllő Ingatlanközpont

Gödöllő Ingatlanközpont

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó isaszegi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 42 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 220 m², míg a hozzá tartozó teleké 550 m². További jellemzői: az építés éve 1999, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 61 millió Ft, négyzetméter ára 277 273 Ft, ami az isaszegi átlaghoz képest 48%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tóth László referens a Gödöllő Ingatlanközpont irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 4945657. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Isaszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.