Eladó földterület Isaszeg

  • 698 m²

    telek

Ár:

1,5 millió Ft

Eladó földterület Isaszeg

  • 698 m² telek

  • Eladó földterület Isaszeg


Ár:

1 500 000 Ft

Ft lakáshitel a Bankmonitoron ehhez az ingatlanhoz

Az ingatlanról:

Pest megye Gödöllő szomszédságában, ISASZEG település dél-nyugati zártkerti, üdülő övezetében kínálunk eladásra egy 698 m2-es beépítetlen zártkerti telket. A fás, cserjés telek aszfaltos út után, jól járható földúton, majd kb. 50 m-es emelkedő részen közelíthető meg. A telek és környezete már közel sík, jól közlekedhető. Az utcában áram közmű érhető el. Övezeti besorolása kert művelésű, mezőgazdasági terület. Szomszédságban tanyák és hétvégi kertek, házak találhatóak. Többen tartósan is laknak a területen. A telek mérete és övezeti besorolása miatt kiskerti művelésre, méhészetre is ideális lehet. Részletekért hívjon bizalommal.


Lakáshitel a Bankmonitoron ehhez az ingatlanhoz
Ft
20 évre
Ft/hó
% THM
10 évig fix kamatperiódussal és Ft/hó igazolt jövedelemmel
a kalkulációt szolgáltatja

Elhelyezkedés

Isaszeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Mutasd

Ingatlannet kód: NET5761641


+36 70

Mutasd

Ingatlannet kód: NET5761641

A telekről 8 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 698 m². A telek ára 1,5 millió Ft, négyzetméter ára 2 149 Ft, ami az isaszegi átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Cseh András referens az Otp Ingatlanpont Hatvan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5761641. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Isaszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.