Eladó üzleti Jánosháza

  • 150 m²

    alapterület
  • 1 002 m²

    telek

Ár:

10,5 millió Ft

Eladó üzleti Jánosháza 1. kép Eladó üzleti Jánosháza 2. kép Eladó üzleti Jánosháza 3. kép Eladó üzleti Jánosháza 4. kép Eladó üzleti Jánosháza 5. kép Eladó üzleti Jánosháza 6. kép Eladó üzleti Jánosháza 7. kép Eladó üzleti Jánosháza 8. kép Eladó üzleti Jánosháza 9. kép Eladó üzleti Jánosháza 10. kép Eladó üzleti Jánosháza 11. kép Eladó üzleti Jánosháza 12. kép Eladó üzleti Jánosháza 13. kép Eladó üzleti Jánosháza 14. kép

Eladó üzleti Jánosháza

  • 150 m² alapterület
  • 1 002 m² telek

  • Eladó üzleti Jánosháza

  • 150m²


Ár:

10 500 000 Ft

Építés éve
nincs megadva
Ingatlan állapota
nincs megadva

Az ingatlanról:

Jánosházán, kertvárosi környezetben, családi házból átalakított üzlethelyiség eladó. Az ingatlanban korábban söröző üzemelt, jelenleg pizza sütéssel és házhozszállítással foglalkoznak. De bármilyen más vállalkozási célra, pizzériának, látványpékségnek, bemutatóteremnek is kitűnő lehetőség, és családi házzá is visszaalakítható. Az ingatlan gázkonvektoros fűtésű, de a vendégtérben megépített cserépkályha az egész sörözőt befűti. Egy különterem is a vendégek rendelkezésére áll. A pinceszinten még 3 helyiség szabadon felhasználható. Tartozik még az ingatlanhoz kerthelyiség, kialakított parkolók, és egy szépen parkosított kert. A ház riasztóval felszerelt, ipari kamerák, elektromos kapuk kiépítve.
Hitelre van szüksége?
Az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel állunk rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat kollégáinktól!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Elhelyezkedés

Jánosháza


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

MUTASD

Ingatlannet kód: NET5317075


Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

+36 70

MUTASD

Ingatlannet kód: NET5317075

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései
A vendéglátói ingatlanról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 002 m². További jellemzői: a fűtés típusa konvektor. A vendéglátói ára 10,5 millió Ft, négyzetméter ára 70 000 Ft. Az ingatlant Horváth Ildikó referens az Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5317075. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Jánosháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.