Eladó földterület Kővágóörs

  • 1 660 m²

    telek

Ár:

19,9 millió Ft

Eladó földterület Kővágóörs

  • 1 660 m² telek

  • Eladó földterület Kővágóörs


Ár:

19 900 000 Ft

Az ingatlanról:

Víz part közelében - üdülőövezeti telekA CasaNetWork balatonfüredi ingatlaniroda eladásra kínálja a 1639-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, egyedi hangulatú, és jó elhelyezkedésű üdülőövezeti telkét, PálkövénAz üdülő telek jellemzői: -1660 m2 terület Üü besorolás -A telek 1510 m2 + a közös telek része 150 m2= 1660 m2 összesenA területen már volt építési engedély 1973-ban de az akkori tulajdonos sajnos nem kezdte el az építkezést. Viszont látható, hogy hova lehetne egy házat az alsó részen optimálisan elhelyezni-Pálköve a Balaton északi partján, a Pálkövei-öbölben található, (a tópart és a 71-es főút között), Balatonrendessel részben egybeépülve, a Balaton-felvidék hangulatos tölgyerdejébe belesimulva-jelenlegi állapot szerint nem beépíthető a csatorna hiánya miatt /önkormányzati határozat még nincs de ígéret van hogy bevezetik a csatornát erre a területre is mert ennek megléte esetén lehetőség van nyaraló építésére ezekkel a feltételekkel:-15% (szabadon álló) beépíthetőség, 4,5 m épületmagasság,-az előkert méretének előírása 5 m, az építés feltétele a teljes közmű-víz, villany az utcában-a telek jelenleg vadregényes, fás, talaja köves, azonban jól megközelíthető helyen találhatóAmennyiben a 1639-es számú ingatlan vagy bármely a kínálatunkban található családi ház, nyaraló, zártkert felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésre.Nekünk a balatoni ingatlan az otthonunk ! CasaNetWork


Elhelyezkedés

Kővágóörs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Mutasd

Ingatlannet kód: NET5745633


CasaNetWork Balatonfüred

CasaNetWork Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

+36 20

Mutasd

Ingatlannet kód: NET5745633

CasaNetWork Balatonfüred

CasaNetWork Balatonfüred

Az iroda további hirdetései
A telekről 9 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 660 m². A telek ára 19,9 millió Ft, négyzetméter ára 11 988 Ft, ami a kővágóörsi átlaghoz képest 64%-kal magasabb. Az ingatlant Czifrák Magdolna referens a CasaNetWork Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5745633. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kővágóörs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.