Eladó üzleti Kacsóta

  • 230 m²

    alapterület

Ár:

35 millió Ft

Eladó üzleti Kacsóta

  • 230 m² alapterület

  • Eladó üzleti Kacsóta

  • 230m²


Ár:

35 000 000 Ft

Ft lakáshitel a Bankmonitoron ehhez az ingatlanhoz
Építés éve
2014
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Lusta esőcseppek dobolnak a szélvédőn, az éjszaka sötétjét csak néha hasítja fel egy-egy szembejövő fényszóró vakító sávja, az ablaktörlő álmosan söpri félre a nedves perceket miközben a rádióban halkan duruzsol egy bársonyos hang. Órák gördültek tova a szinte teljesen kihalt autópályán, kígyóként tekergett az aszfaltcsík, de végre felbukkant a megváltó, kijáratot jelző tábla és most már jó ideje fáradtan, kimerülve és éhesen tekered a kormányt egy ismeretlen vidék ismeretlen útjain. Azon töprengsz mennyi lehet az esélye, hogy nyitva találj egy takaros vendéglőt, ahol harapnivaló is akad. Arra jutsz, valószínűleg semennyi. Túl késő van. Egyszerűen túl késő. Szemed szinte leragad, de a márványos derengésben megpillantod a hívogató menedéket és a felismerés két kézzel ragad ki az autó állott magányából. Leparkolsz, a kabátod a fejedre húzva menekülsz az eső, a hideg és a sötétség elől a hívogató melegségbe. Még kételkedsz, tényleg jól láttad, valóban nyitva vannak ilyen késői órán? Az ajtóban azonban mosolygós fiatal felszolgáló jelenik meg, aki nevetve, rutinosan válaszolja tétova kérdésedre: igen, nyitva és a konyha is üzemel. Lesegíti átázott ruhadarabod, hellyel, itallal és étellel kínál. A kellemes melegben lazul a tagjaid markoló bizonytalanság szorítása, mígnem teljesen felenged, átadja helyét az elégedettségnek. Asztalodra hamar illatos étel és gyöngyöző ital kerül. Kis idő elteltével órádra pillantasz, minden rendben. Oda érsz időben. Hálás vagy, hogy rátaláltál és búcsúzóul még felpillantasz a névre. Mobaka. Hm. Ezt megjegyzed örökre. Kacsótán, nagy átmenő forgalmú főút mellett, 2014-ben átalakított és felújított, 70 fő befogadására alkalmas, kialakított vendégkörrel rendelkező, légkondicionált, 230 m2-es étterem 100 m2-es vendégtérrel, a teljes berendezéssel és felszereléssel együtt eladó. Az 5143 m2-es telken rendezvényterem kialakítására is van lehetőség.


Lakáshitel a Bankmonitoron ehhez az ingatlanhoz
Ft
20 évre
Ft/hó
% THM
10 évig fix kamatperiódussal és Ft/hó igazolt jövedelemmel
a kalkulációt szolgáltatja

Elhelyezkedés

Kacsóta, Rákóczi u. 1.


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Mutasd

Ingatlannet kód: NET5689291


HASONLÓ INGATLANOK


35 000 000 Ft

Kacsóta

  • Alapterület: 220m²

+36 70

Mutasd

Ingatlannet kód: NET5689291

A vendéglátói ingatlanról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 230 m². További jellemzői: az építés éve 2014. A vendéglátói ára 35 millió Ft, négyzetméter ára 152 174 Ft, ami a kacsótai átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hajnal Ingatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5689291. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kacsóta ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.