star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kalocsa, Belváros

  • 127 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

32 millió Ft

Eladó lakás Kalocsa, Belváros

  • 127 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Kalocsa, Belváros

  • 127m²


Ár:

32 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (központi)
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Kalocsán az Érsekkertnél négylakásos társasházban 127 m2-s szélső lakás eladó!
A földszint + tetőtér beépítéses galériás lakás teljesen alápincézett. A 60 m2-s pincében garázs, kazánház és tárolók kaptak helyet. A földszinten egy szoba, tágas nappali, konyha, étkező, előszoba, zuhanyzó, mosdó, WC, a tetőtérben galéria, kettő szoba, fürdő, WC és előtér került kialakításra. A radiátoros központi fűtési rendszer gáz- és vegyes tüzelésű kazánnal üzemeltethető.
A szélső elhelyezkedésnek köszönhetően utcáról megközelíthető nem nagy de önálló udvara van, ahol garázs és fatároló épült. Az ingatlan összközműves, fúrt kúttal rendelkezik, melynek szivattyúja a pincében van, így nincs fagyveszély és nem kell szerelgetni évszakváltásokkor.
Az ingatlan Kalocsa egyik legkedveltebb városrészében van, közel a központhoz, az Érsekkert mellett. A társasház 1982-n épült, a lakásban a felépülése óta korszerűsítési és jelentős felújítási munkát nem végeztek.


Elhelyezkedés

Kalocsa, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6375819


Kovács László  kalocsaiingatlan.hu

Kovács László kalocsaiingatlan.hu

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Kovács László kalocsaiingatlan.hu

Kovács László kalocsaiingatlan.hu

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Kalocsa, belvárosi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 127 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (központi). A téglalakás ára 32 millió Ft, négyzetméter ára 251 969 Ft, ami a kalocsai átlaghoz képest 27%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kovács László kalocsaiingatlan.hu referens a Kovács László kalocsaiingatlan.hu irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6375819. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kalocsa, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.