star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kapolcs

  • 220 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 339 m²

    telek

Vételár:

129 millió Ft

Eladó ház Kapolcs

  • 220 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 339 m² telek

  • Eladó ház Kapolcs

  • 220m²


Ár:

129 000 000 Ft

Építés éve
1800
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
vegyes
Légkondícionáló
nincs

Az ingatlanról:

A CASANETWORK VESZPRÉM Ingatlaniroda eladásra kínálja a 2013-as referenciaszámú kapolcsi malmot.220 nm-es, háromszintes, 5 szobás régi malomépület teljesen újragondolva loft és industrial stílusban, csendes környezetben Kapolcs keleti részén.Minden szinten megmaradtak az eredeti gyönyörűen restaurált régi fagerendák.Az alsó szinten található a 63 nm-es óriási konyha bazaltból és antik fából épített pulttal.Fából ácsolt masszív bútor a két villanysütőnek. Saratov hűtő, retro fém irattároló, békebeli réz míves csapok, keményfából készült konyhaszekrény ajtók,kézzel vájt fateknők, mikrohullámú sütő, 4 hűtő (3 retro, 1 mai), grillezőpult. A jobb oldali falon kovácsoltvas falikar sor biztosítja a temérdek fényt.Cement simított falfülkék teszik teszik még hangulatosabbá és élhetőbbé ezt a különleges konyhát.Ezen a szinten található még a 9 nm-es fürdőszoba, falba épített modern tartályos Wc-vel, fadézsával, antik fa bútorral, látszó horganyzott csővel szerelt dizájn csappal.A fürdő mellett található az egyik hálószoba. És még nem kerültek szóba ezen a szinten a 14 nm-es és 4 nm-es fedett teraszok.A középső szinten található a 63 nm-es nappali, 9 nm-es zuhanyzós fürdő, egy 12 nm-es szoba benne egy 6 nm-es galériás háló és egy 6 nm-es terasz.Antik faragott szekrény, retró dohányzóasztalok, antik kárpitozott karosszékek, kanapé, réz asztali lámpák, hintaszékek, antik fa padló. Horganyzott csőre függesztettlépcső vezet fel az egészen különleges 63 nm-es hálóba. A felső szintre érkeztünk. A lépcső tetején vastag kenderkötél korlát. Réz mosdótál és az alsó szintről ismerős látszóhorganyzott csővel és piros karos golyós csapokkal szerelt folyóvíz. Antik fából ácsolt mosdó és fésülködő pultok, modern beépített tartályos wc, antik fából készültkeretben található a fürdőkád. Mindez egy légtérben a hálórésszel. Antik masszív ágyak, éjjeliszekrény, modern asztali lámpa, rejtett világítás több szekcióba szerelve.Mindez a régi módosabb parasztházak légkörét idézi, sok esetben ízlésesen vegyítve modern, retro, loft, industrial elemekkel. A fűtés hűtő-fűtő klímával megoldott.A ház a masszív falak miatt kevés energiát igényel.Amennyiben az 19620213-es számú kapolcsi malom, vagy bármely más kínálatunkban szereplő családi ház, nyaraló, telek felkeltette érdeklődését, állok rendelkezésre a megadott telefonszámon.Csalagovits Istvánvezető értékesítő+36 20 430 0411Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére!CasaNetWork IngatlanhálózatIngatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Szoba
63m²
Szoba
12m²
Fürdőszoba
9m²
Szoba
63m²
Terasz
4m²
Terasz
14m²
Szoba
11m²
Fürdőszoba
9m²
Konyha
63m²

Elhelyezkedés

Kapolcs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6429927


CasaNetWork Veszprém

CasaNetWork Veszprém

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6429927

CasaNetWork Veszprém

CasaNetWork Veszprém

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó kapolcsi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 35 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 220 m², míg a hozzá tartozó teleké 339 m². További jellemzői: az építés éve 1800, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 129 millió Ft, négyzetméter ára 586 364 Ft, ami a kapolcsi átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Csalagovits István referens a CasaNetWork Veszprém irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6429927. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kapolcs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.