Kiadó üzleti Kaposvár, Belváros

  • 3 450 m²

    alapterület

Ár:

4,48 millió Ft

Kiadó üzleti Kaposvár, Belváros 1. kép Kiadó üzleti Kaposvár, Belváros 2. kép Kiadó üzleti Kaposvár, Belváros 3. kép Kiadó üzleti Kaposvár, Belváros 4. kép Kiadó üzleti Kaposvár, Belváros 5. kép Kiadó üzleti Kaposvár, Belváros 6. kép Kiadó üzleti Kaposvár, Belváros 7. kép Kiadó üzleti Kaposvár, Belváros 8. kép Kiadó üzleti Kaposvár, Belváros 9. kép Kiadó üzleti Kaposvár, Belváros 10. kép Kiadó üzleti Kaposvár, Belváros 11. kép

Kiadó üzleti Kaposvár, Belváros

  • 3 450 m² alapterület

  • Kiadó üzleti Kaposvár, Belváros

  • 3 450m²


Ár:

4 485 000 Ft

Építés éve
nincs megadva
Ingatlan állapota
nincs megadva
Rezsi
nincs megadva

Az ingatlanról:

RÉSZBÉRLÉS IS LEHETSÉGES! Kaposváron az egykori DOMUS üzletház kizárólag hosszútávra kiadó. Az épület területe 3.450 m2. A földszint területe 1.792 m2 az emeleti rész területe 1.657 m2. Mindkettő szinten raktárrész, gépház, műhely, öltözők, mosdók találhatók. A két szint működő lifttel és lépcsővel is összeköttetésben van. Az épületnek 2 db vendégbejárata, a rakodó térnél 5 bejárata valamint egy személyzeti bejárata van. Az ingatlan kiváló lehetőséget nyújt terjeszkedni kívánó áruházak részére, hiszen központi helyen van, parkolási lehetőség is adott. Részbérlés is lehetséges, akár 4 eladótér is kialakítható. A részletes bérleti konstrukciókról illetve az épületről bővebb információk és képek az irodában elérhetőek. Bérleti díj: 4 EUR/m2/hó+ ÁFA+ üzemben tartási díj/hó. ¤ További információ kérhető az irodánkban BOLDIZSÁR BT. 7400 KAPOSVÁR ANNA U. 7. sz. alatt, vagy a bolding@boldizsarbt.hu e-mail címen az ajánlat szám megjelölésével (344)


Elhelyezkedés

Kaposvár, Belváros, Honvéd u.


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 82

MUTASD

Ingatlannet kód: NET5068061


Boldizsár Bt. Ingatlanközvetítő Iroda

Boldizsár Bt. Ingatlanközvetítő Iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai

+36 82

MUTASD

Ingatlannet kód: NET5068061

Boldizsár Bt. Ingatlanközvetítő Iroda

Boldizsár Bt. Ingatlanközvetítő Iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Az üzlethelyiségről 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 3 450 m². Az üzlethelyiség bérleti díja 4,48 millió Ft, négyzetméter ára 1 300 Ft, ami a kaposvári átlaghoz képest 20%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Boldizsár Bt. Ingatlanközvetítő Iroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5068061. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kaposvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.