star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Kaposvár

  • 604 m²

    alapterület

Vételár:

185 millió Ft

Eladó üzleti Kaposvár

  • 604 m² alapterület

  • Eladó üzleti Kaposvár

  • 604m²


Ár:

185 000 000 Ft

Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Többféle tevékenységre alkalmas ingatlan Kaposvár szívében, nagyon jó áron!

A Kaposingatlan ingatlaniroda eladásra kínál Kaposvár legsűrűbben lakott városrészén, a Béke-Füredi lakótelepen, egy kétszintes, több mint 600 m2 alapterületű üzletet, mely bármely kereskedelmi és szolgáltató tevékenység megvalósítására alkalmas. Az ingatlanban, iroda, több raktár, szociális blokk zuhanyzóval és két nagy üzlettér található. Az ingatlan közvetlen környezetében élelmiszerbolt, orvosi rendelő helyezkedik el. Az ügyfelek részére ingyenes parkoló áll rendelkezésre.
Az üzlet kialakításából adódóan akár társasházi lakásokká is átalakítható.

Az ingatlan hosszú távra (öt évre), jól fizető bérlőnek ki van adva, velük együtt is megvásárolható.

Ekkorát, ennyi pénzért nem kap! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 154549


Elhelyezkedés

Kaposvár, Béke u. 45


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET3656010


+36 30

Ingatlannet kód: NET3656010


Az üzlethelyiségről 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 604 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. Az üzlethelyiség ára 185 millió Ft, négyzetméter ára 306 291 Ft, ami a kaposvári átlaghoz képest 10%-kal alacsonyabb. Az ingatlant dr. Pető Tamás referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 3656010. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kaposvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.