star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kaposvár

  • 54 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

31,9 millió Ft

Eladó lakás Kaposvár

  • 54 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Kaposvár

  • 54m²


Ár:

31 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Kaposváron, a méltán kedvelt Északnyugati városrészben kínálok megvételre egy gyönyörűen és igényesen felújított, erkélyes téglalakást.

Az 54 m2-es igényes ingatlan egy zölddel körülvett, csendes környezetben elhelyezkedő, jó lakóközösségű társasház 3. emeletén található.

A lakás mind műszakilag, mind esztétikailag teljes körűen felújított.
A műszaki korszerűsítés során a nyílászárók-, vezetékek (víz és villany is) és a fűtésredszer cseréjére is sor került.
A nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval is felszereltek, a lakás klimatizált.

A terek új, hangulatos, kifejezetten tetszetős esztétikumot kaptak, beleértve a szúnyoghálóval is ellátott erkélyt is.

Az ingatlan fűtésrendszerének kialakítása során a bizonytalan gázellátás eshetősége miatt elektromos fűtés került kialakításra (elektromos fűtőtestek, klíma, a fürdőszobában pedig padlófűtés).

A lakás fenntartási költsége alacsony, elhelyezkedése, környezetének infrastruktúrája kiváló.
A lakás közvetlen közelében boltok, bank, posta, közoktatási és köznevelési intézmények, játszóterek, zöld területek, orvosi rendelők, gyógyszertárak stb.. rövid sétával elérhetőek.

Az ingatlanhoz elektromos kapuval ellátott garázs is vásárolható, melynek irányára 4 MFt. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 337589


Elhelyezkedés

Kaposvár, Csodaszépen felújított, erkélyes


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6368176


+36 30

Ingatlannet kód: NET6368176


Az általad megtekintett eladó kaposvári (Csodaszépen felújított, erkélyes) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 54 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 31,9 millió Ft, négyzetméter ára 590 741 Ft, ami a kaposvári átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Zsobrák Zita referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6368176. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kaposvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.