star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kaposvár

  • 69 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 675 m²

    telek

Vételár:

22,5 millió Ft

Eladó ház Kaposvár

  • 69 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 675 m² telek

  • Eladó ház Kaposvár

  • 69m²


Ár:

22 500 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Kaposváron, a Szigetvári utca középső részén kínáljuk megvételre ezt a felújított családi házat. Az L alakú épület két szárnya között védett teraszt alakítottak ki, itt nyílik a bejárat is. A tágas helyiség, ahová belépünk, étkezőként is, nappaliként is szolgál. Ez az otthon szíve, innen nyílik az utcafront irányába két szoba, a másik oldalra pedig a konyha és a fürdő. Lakótere 69 m2. A felújítás során kicserélték a víz és villanyvezetékeket, a burkolatokat, és teljesen új arculatot kapott a konyha és a fürdő is. Fűteni konvektorokkal és cserépkályhával lehet. Vannak melléképületek is. A telek 675 m2-es, parkosított.
Kaposvári felújítandó családi ház beszámítható.


Elhelyezkedés

Kaposvár, Szigetvári utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6386885


Ház Gergely András

Ház Gergely András

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6386885

Ház Gergely András

Ház Gergely András

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó kaposvári (Szigetvári utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 69 m², míg a hozzá tartozó teleké 675 m². A családi ház ára 22,5 millió Ft, négyzetméter ára 326 087 Ft, ami a kaposvári átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Förgeteg Melitta referens a Ház Gergely András irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6386885. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kaposvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.