star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Kaposvár

  • 15 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 1 544 m²

    telek

Vételár:

10,8 millió Ft

Eladó nyaraló Kaposvár

  • 15 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 1 544 m² telek

  • Eladó nyaraló Kaposvár

  • 15m²


Ár:

10 800 000 Ft

Szobák száma
1
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Kaposváron, a Szentpáli út elején kínálunk megvételre egy nagyon jó adottságú telket. Mérete 1544 m2, egyenes, jól megközelíthető gépkocsival, de a buszmegálló is egészen közel van. Áll rajta egy kisebb épület pincével, eredetileg hétvégi háznak épült. Villany, víz be van vezetve. A terület szépen karbantartott, parkosított, körbekerített, néhány gyümölcsfát is találunk. A telek többféle célra is alkalmas, használható a városi élet kiegészítéseként pihenni, kertészkedni vágyók számára, de lehet építkezni, kiköltözni is. A környéken hasonló telkeken szintén láthatunk családi házakat, és konyhakerteket, gyümölcsösöket egyaránt.


Elhelyezkedés

Kaposvár, Szentpáli út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6405400


Ház Gergely András

Ház Gergely András

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6405400

Ház Gergely András

Ház Gergely András

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó kaposvári (Szentpáli út) nyaraló 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 15 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 544 m². A nyaraló ára 10,8 millió Ft, négyzetméter ára 720 000 Ft, ami a kaposvári átlaghoz képest 47%-kal magasabb. Az ingatlant Förgeteg Melitta referens a Ház Gergely András irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6405400. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kaposvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.