star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Karád

  • 120 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 5 200 m²

    telek

Vételár:

109,9 millió Ft

Eladó ház Karád

  • 120 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 5 200 m² telek

  • Eladó ház Karád

  • 120m²


Ár:

109 900 000 Ft

Építés éve
1852
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs

Az ingatlanról:

Balaton környékén a vidékre jellemző ház, kényelmes beosztás, modern gépészeti megoldások. A fél hektáros telek fenyő és szilvafa ligettel beültetve.
A balatonlellei LIDO HOME Ingatlaniroda eladásra kínál Balatonlellétől 15 km távolságra Korszerúen felszerelt lakóházat.
Eladó összkomfortos ház, medencével, rendezett mellépületekkel. Panorámás telekkel, kellemes környezetben.

Igényes műszaki megoldások.
Fűtés: központi fűtés kondenzációs gázkazánnal, alternativ használat vegyes tüzelésű BUDERUS kazánnal is.
Új fürdőszoba, igényes szerelvényekkel
Úszómedence
A házhoz a feljáró 30cm vtg vasalt veton, aszfaltozott.
A telek végéig kiépített vizvezetékrendszer
Kiépitett esővizgyűjtő rendszer
A kert egy csodás ültetvény ( fenyves és szilvaliget.):
3 szoba + a 48 m2-es a nappali, konyharésszel, fürdőszoba. Ház mellett medence (gyári szűrőberendezéssel, vízforgatóval). Tartozik hozzá nagy garázs, szerelőaknával. Boltíves téglapince új építésű! Kamra, terményfeldolgozó, Melléképületben külön konyha + tároló helyiségek, EU minősítésű szakhatóságok által engedélyezett sertésól (új állapotú, nem lakták soha állatok) Fedett zárható kocsibeálló. . Hátul a nagy kert, melynek egy része golfpálya minőségű füves terület, feljebb konyhakert, majd telepített fenyves, a végén pedig szilvafás liget. Telek területe 5462 m2. Egy család és vendégei évi szükséglete itt megtermelhető (szilvapálinka, szilvalekvár) .
Ha csak pihenni szeretne, egy jó levegőjű faluban, közel a Balatonhoz, akkor is érdemes megvennie! Innét mindent lát, de önt nem látja senki: telekről panoráma a szép, tagolt dombvidékre, és a jellegzetes templomra.
Víz, villany, gáz, telefon, internet optikai kábel.
Balatonszemesi, Lellei szabad-strandok 15 Km-re. 8 perc a 67-es gyors forgalmi út. Autópálya 14 km.
A falu Fonyód kistérséghez tartozik. Napi több buszjárat Lellére, Boglárra, Fonyódra, Igali termálfürdő 20 km.
Karád 100 évvel ezelőtt még mezőváros volt. Napjainkban kezd üdülőfaluvá is válni. Jó levegőjét a település körüli erdőknek köszönheti. Híres népművészetéről, és népdalairól. Óvoda, iskola, bölcsöde, orvos, önkormányzat, posta van. 4 élelmiszer bolt (reál, spar is ), gazdabolt.
A falu iskolájában valaha Gárdonyi Géza is tanított, Kodály Zoltán pedig népdalokat gyűjtött.
Amennyiben a LIDO HOME BALATONLELLE által KARÁDI CSALÁDI HÁZ vagy bármely, a kínálatunkban szereplő CSALÁDI HÁZ felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.
LIDO HOME - INGATLANOK EGY ÉLETEN ÁT!


Helyiségek

Szoba
25m²
Szoba
10m²
Terasz
25m²
Fürdőszoba
10m²
Amerikai konyha
48m²
Wc
2m²
Szoba
14m²
Kamra
40m²
Szoba
10m²
Szoba
14m²
Szoba
16m²
Pince
12m²

Elhelyezkedés

Karád


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6397966


+36 70

Ingatlannet kód: NET6397966

Az általad megtekintett eladó karádi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 5 200 m². További jellemzői: az építés éve 1852, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 109,9 millió Ft, négyzetméter ára 915 833 Ft, ami a karádi átlaghoz képest 71%-kal magasabb. Az ingatlant Vígh Mária referens a Lido Home Balatonboglár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6397966. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Karád ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.