star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kecskemét

  • 225 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 811 m²

    telek

Vételár:

127 millió Ft

Eladó ház Kecskemét

  • 225 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 811 m² telek

  • Eladó ház Kecskemét

  • 225m²


Ár:

127 000 000 Ft

Építés éve
2023
Szintek
2
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Egy igazán impozáns házat keres Kecskeméten?! Ne menjen tovább, megtalálta!
Mária hegyben 811 nm telken, 223 nm-es, ritka jó beosztású családi ház keresi gazdáját!

KIZÁRÓLAG NÁLUNK! - CSOK 10+15 Millió Ft illetve BABAVÁRÓ hitel is IGÉNYELHETŐ HOZZÁ!

Ez a két szintes, elegáns, klinker téglával díszített ház minden igényt kielégít! Csodálatos otthonként de vállalkozásként is kiválóan funkcionálhat. A férfiak álma ama ritka tulajdonsága, hogy akár 3 autó + motorok és biciklik tárolására is alkalmas garázzsal ékeskedik az épület, boldoggá téve a család férfi tagjainak mindennapjait! Az alsó szint praktikusan kialakított, hiszen a házba belépve bal kéz felé egy hall található mely iroda funkciót is betölthet, nem zavarva a család mindennapjait, hiszen a családi élettér belépve a házba jobb kéz felől nyílik. Itt található egy hatalmas amerikai konyhás nappali spájzzal és egy konyha szigettel, továbbá egy csodás klasszikus kandallóval mely a nappali éke. A földszinten helyet kapott továbbá egy zuhanyzós kis fürdő és egy illemhelyiség kézmosóval.

A felső szinten egy nagyobb méretű fürdőszoba, külön toalett és 4 nagy szoba található melyek különlegessége, hogy mindegyik saját beépített gardróbbal rendelkezik!

Ritka az ilyen remek elrendezés! Ajánlom családoknak vagy vállalkozásoknak egyaránt!
Az ár tartalmazza az ingatlan kulcsra kész árát, belső burkolatokat, szanitereket!
Az ár nem tartalmazza a konyhabútor árát!
Várható átadás: 2022

Ha a neten nem találja álmai otthonát, ne aggódjon, mi megtaláljuk Önnek! Amennyiben finanszírozásra is szüksége van a vásárláshoz, vagy ÁLLAMI TÁMOGATÁST is szeretne kapni, esetleg CSOK-ot vagy BABAVÁRÓ-t igényelne, ne aggódjon, BANKCENTRUMUNK 30 bank ajánlatából kiválasztja Önnek a LEGJOBB megoldást! Ami megoldható azt mi megoldjuk!
(KMUG1025)

Lévay Gergely
projekt manager


Elhelyezkedés

Kecskemét, Máriahegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET5519917


Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum

Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET5519917

Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum

Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó kecskeméti (Máriahegy) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 225 m², míg a hozzá tartozó teleké 811 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 127 millió Ft, négyzetméter ára 564 444 Ft, ami a kecskeméti átlaghoz képest 10%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lévay Gergely referens a Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5519917. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kecskemét ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.