star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kehidakustány

  • 65 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

114,18 millió Ft

Eladó lakás Kehidakustány

  • 65 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Kehidakustány

  • 65m²


Ár:

114 188 711 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Szívesen lenne tulajdonosa Hévíz és a Balaton közvetlen szomszédságában épülő Közép-Európa első luxus resortjában egy minden igényt kielégítő luxuslakásnak? Akkor ez az ajánlat Önnek szól!

A 160 hektáron festői környezetben, Toszkán tájat idéző, lankás domboldalak és tavak között megvalósuló nemzetközi színvonalú ingatlanfejlesztés első ütemében eddig három lakóépület készült el 55 db, különböző méretű apartmannal, 35 nm-es stúdióktól a 198 nm-es penthouse lakásokig, a hozzájuk tartozó 10 - 239 nm közötti panorámás teraszokkal.

A második ütem első számú projektje egy új impozáns 12 lakásos tóparti lakóingatlan, amelynek befejezése 2021 második felére várható. Az ingatlanok méretei 61 - 121 nm közöttiek, 29 - 100 nm terasszal rendelkeznek.

Az exkluzív apartmanok hatalmas ablakai a tóra, golfpályára, a környező lenyűgöző tájra nyújtanak csodálatos kilátást. A legmodernebb belsőépítészeti koncepciók és megoldások alkalmazásával épületenként 2-3 típusú design-ba öltöztetett, különböző méretű lakások kerülnek értékesítésre. Minden lakás konyhabútorral felszerelt.
A fejlesztő lehetőséget biztosít, hogy a népszerű lakberendező által összeállított bútor- és függönycsomagok közül választhassa ki az ingatlanvásárló a személyre szabott teljes bútorzatot.

A luxuslakások befektetési célra is kiválóak, a stúdió-lakásokat jelenlegi nyári akción belül a fejlesztő visszabérli 5%-os fix hozammal, a nagyobb ingatlanoknál igény esetén profit megosztásos konstrukció választható.
Az üdülőhely épületeit neves magyar építészek tervezték.

Referencia szám: PR093676/F/9-IN


Elhelyezkedés

Kehidakustány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6221575


+36 30

Ingatlannet kód: NET6221575

Az általad megtekintett eladó kehidakustányi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 114,18 millió Ft, négyzetméter ára 1 756 749 Ft, ami a kehidakustányi átlaghoz képest 56%-kal magasabb. Az ingatlant Oroszné Gróf Ildikó referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6221575. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kehidakustány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.