star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kehidakustány

  • 170 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 052 m²

    telek

Vételár:

59,9 millió Ft

Eladó ház Kehidakustány

  • 170 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 052 m² telek

  • Eladó ház Kehidakustány

  • 170m²


Ár:

59 900 000 Ft

Építés éve
1997
Szobák száma
6

Az ingatlanról:

KIEMELT MEGBÍZÁS

Kehidakustányban ajánlom figyelmükbe ezt a jó állapotú, tégla építésű családi házat. 90-s évek végén épült. Hat szobás, négy fürdő szobás. Jelenleg panzióként működik, bevezetett vendégkörrel. Víz, villany, csatorna a házban, gáz teleken belül. Szépen parkosított udvar, garázzsal. Fürdő tíz perc séta távolság. Autóbusz megálló, bolt pár percre. Környék csendes, nyugodt, biztonságos. Három appartmann lett kialakítva a házban, 16 fő egyidejű elhelyezésére alkalmas.

-appartmann ház, pár percre a fürdőtől
-tégla építésű, cserép tető fedéssel
-közelében bolt, étterem, autóbusz megálló

A Kehidakustány elnevezés a korábban önálló két település Kehida és Kustány összevonásával alakult ki. Egyik magyarázat szerint a Kehida elnevezés a két ittlévő zalai hídra utal. Mások a „ketőd” (másods-zülött fiú) szóban látják a név gyökereit. A harmadik magyarázat szerint a tatárjárás hatására kialakult nyelvi változást (monoftongizáció) konzerválta az összetett szó. Az előtag így "kewe" vagy "kewi", az utótag pedig a "hida" lenne (kőhíd), az előtag második felének eltűnésével. A Kustány ómagyar személynév származéka. A szó maga török eredetű.
Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő: Minősített kalcium-magnézium hidrogén-karbonátos vizét a kénes gyógyvizek csoportjába sorolták, radont nem tartalmaz. Mozgásszervi, nőgyógyászati megbete-gedések, idegrendszeri bántalmak, bőrgyógyászati problémák ellen ajánlott.
A két település egyesülésére 1977-ben került sor. Kehidakustány számára komolyabb gazdasági fejlődést egy termálfürdő kiépítése hozta, melynek révén jelentős idegenforgalmi és vendéglátó hálózat épülhetett ki a 90-es és 2000-es évek során.

HÍVJON BIZALOMMAL
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.


Helyiségek

Fürdőszoba
1m²
Fürdőszoba
1m²
Fürdőszoba
1m²
Fürdőszoba
1m²
Szoba
1m²
Szoba
1m²
Szoba
1m²
Szoba
1m²
Szoba
1m²
Nappali
1m²

Elhelyezkedés

Kehidakustány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6360580


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6360580

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó kehidakustányi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 170 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 052 m². További jellemzői: az építés éve 1997. A családi ház ára 59,9 millió Ft, négyzetméter ára 352 353 Ft, ami a kehidakustányi átlaghoz képest 21%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Vasas András referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6360580. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kehidakustány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.