star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kehidakustány

  • 40 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

23 millió Ft

Eladó lakás Kehidakustány

  • 40 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Kehidakustány

  • 40m²


Ár:

23 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
tetőtér
Szobák száma
2 (1 + 1)
Fűtés
egyéb
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Kiváló Befektetés! 1+1 Szobás Lakás Kehidakustányban!

Az ingatlant jelenleg egy cég bérli hosszú távra, akik az új tulajdonostól tovább bérelnék a lakást, amennyiben igény van rá.

Kehidakustányban, háborítatlan természet közeli környezetben a termálfürdőtől sétatávolságra elhelyezkedő társasházban eladó egy 2. emeleti, erkélyes 40 nm-es 1+1 szobás lakás.

Az ingatlanban egylégtérű nappali – konyha - étkező, az előtérből nyíló hálószoba, ablakos, zuhanykabinos fürdőszoba, és egy külön helyiségben a wc található.
A fűtés inverteres klímával, a meleg víz pedig villanybojlerrel van megoldva.

Az Ingatlan Alkalmas Állandó LakásNAK, De BefektetésNEK Is Kiváló, Mert Egész Évben Kiadható!

Kehidakustány a Zalai dombság festői környezetében, a Zala folyó észak-déli partján fekszik. A hazai gyógyfürdők között kimagasló minősítésű gyógyvízzel rendelkező község kiválóan alkalmas a nagyvárosi nyüzsgés elfeledésére és a pihenésre.

Hévíz 13 Km, A Balaton (Keszthely) 20 Km Távolságra Található. A golf szerelmeseinek pedig 3 perc autóval a Zala Springs Golf Resort Zalacsányban.

További kérdésével, megtekintési szándékával hívjon bizalommal!

A környékről:

Természetközeli, csendes


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Kehidakustány, Üdülő liget


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6413421


Balla Ingatlan - XVI. kerület

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6413421

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó kehidakustányi (Üdülő liget) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 40 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 23 millió Ft, négyzetméter ára 575 000 Ft, ami a kehidakustányi átlaghoz képest 24%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Rácz Hódi Gyöngyi referens a Balla Ingatlan - XVI. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6413421. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kehidakustány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.