star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Kerepes

  • 556 m²

    telek

Vételár:

11,1 millió Ft

Eladó földterület Kerepes

  • 556 m² telek

  • Eladó földterület Kerepes


Ár:

11 100 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Megvételre ajánlok Kerepesen egy téglalap alakú 556 m2-es telket, a belterületi besorolású ingatlan a most épülő templom mögötti területen található. A telken jelenleg ligetszerűen ”ősfás” növényzet van! A szomszédos telkek Önkormányzati tulajdonban vannak, információnk szerint fejlesztésük tervben van véve. Amennyiben további kérdése merül fel az ingatlannal kapcsolatban, kérem, hívjon bizalommal.

A környékről:

Fejlesztési terület


Elhelyezkedés

Kerepes, Kerepes 4483 utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6270335


Balla Ingatlan - XVI. kerület

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6270335

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Az iroda további hirdetései
A telekről 8 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 556 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A telek ára 11,1 millió Ft, négyzetméter ára 19 964 Ft, ami a kerepesi átlaghoz képest 25%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Puruczki István referens a Balla Ingatlan - XVI. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6270335. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kerepes ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.