star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Keszthely, Belváros

  • 200 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 772 m²

    telek

Vételár:

74 millió Ft

Eladó ház Keszthely, Belváros

  • 200 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 772 m² telek

  • Eladó ház Keszthely, Belváros

  • 200m²


Ár:

74 000 000 Ft

Építés éve
1986
Szobák száma
6
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

KIEMELT MEGBÍZÁS! KIZÁRÓLAG IRODÁNK AJÁNLATÁBAN!

Keszthely legkedveltebb részén ajánlom figyelmükbe ezt a nagypolgári jellegű családi házat.Téglából épült, szigetelt. Az épület szuterén részén tároló, kazánház, pince és garázs lett kialakítva. A lakószinten három szoba, konyha és fürdő. A felső szinten szintén három szoba, fürdő és gardrób található. A nappali galériázott. A nyílászárók nagy része új, szigetelt. A tető cserép fedésű, szintén szigetelt. A belső kialakítás praktikus, akár két generációnak is kényelmes életteret biztosít. A kert bekerített, parkosított. A területen ásott kút van amely komoly vízhozammal bír. Szomszédok jók. A közelben bolt, óvoda, iskola, posta és orvosi rendelő is található. A központ és a strand pár perces sétával elérhető.

-nagypolgári jellegű, szigetelt családi ház
-gáz-cirkó fűtés,. hat szoba
-központ, strand pár perces séta távolság

Keszthely város csaknem 21.000 állandó lakosával a Balaton-part legnépesebb, hagyományokban gazdag települése, méltán tart igényt a Balaton fővárosa címre. A Balaton északnyugati végén, a Keszthelyi-hegység lábánál lévő település természeti környezete több száz millió éves fejlődés, változás után nyerte el mai arculatát. Keszthelyen és környékén számos látnivaló és kikapcsolódási lehetőség várja: Festetics-kastély, Georgikon Majormúzeum, Balatoni Múzeum, Hévíz, Sümegi vár, Szigligeti vár, Tapolca, Kehida- Termál Gyógy- és élményfürdő, Szépkilátó, Keszthelyi-hegység, Fenékpuszta, Kis-Balaton

HÍVJON BIZALOMMAL!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Nappali
1m²
Nappali
1m²
Szoba
1m²
Szoba
1m²
Szoba
1m²
Szoba
1m²
Fürdőszoba
1m²
Fürdőszoba
1m²

Elhelyezkedés

Keszthely, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET5449984


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET5449984

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Keszthely, belvárosi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 200 m², míg a hozzá tartozó teleké 772 m². További jellemzői: az építés éve 1986, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 74 millió Ft, négyzetméter ára 370 000 Ft, ami a keszthelyi átlaghoz képest 39%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Vasas András referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5449984. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Keszthely, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.